Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kadirim, eğer alamanyaya gitmek istemezsen, benim adıma bir-iki rekor kırabilirsin. :D

İstersen özelden atarım e postamı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

go AT ve sportun fiyatlarını yayınlamışlar.

go AT...............29.117

sport................29.763

yine bir hata var. go AT, fun ATden daha düşük donanım seviyesi ama fun AT 27966..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda en son arabayı senden gerı alıp fazlasıyla parasını odeyecek bu gıdısle abı :D hafıye gıbı mazdanın acıgını arıyorsun :D

bizi antika sahibi yaptılar gıcığım onlara :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, sıfır .ir 2 aldı arkadaşım 28bin850ye.

Ama faturayı 27500 keseriz demişler. Varmı böyle birşey? Birde 150 lira geçici plaka parası ve işlem parası için 600 lira masraf parası istemişler.

Bu nasıl iş?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi ama zaten zorunlu sigorta, plaka-ruhsat masrafları ve MTV faturada olmaz... zorunlu sigorta 200, MTV 300. Ruhsat plaka 200 falan tutar..Siz bakmayın onun resmi rakamına bir kısmı muameleci ücreti diye geçer (bunun içinde trafiğe verilen rüşvet de vardır) ..faturanın 750 falan eksik olması normal ..fazlası bayii karı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim kafam karıştı. Şimdi adamlar arabayı 28bin küsüra sattılar mı? Tamam.

Sonra Faturayı 27bine kesip aradakini dediğin yerlere mi veriyorlar Cenk abi?

Allah allah bunda bir iş var ama...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu listedeki sonuçta anahtar teslim fiyatı yani vergiler , harçlar v.s. ödenmiş fiyatı değilmidir ? Adamlar senin yerine ödedikleri vergi ve harçları faturada gösteremezler diye düşünüyorum onların ancak makbuzunu verebilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan Abi, aynen Cenk Abinin de dediği gibi fatura arabanın çıplak (vergisiz, plakasız, ruhsatsız) haline kesiliyor. Benim ödediğim ile kesilen fatura arasında 1500 TL gibi bir fark vardı. Ötv, Mtv, ruhsat işlemi, plakası (ben özel harf grubu istediğim için muameleciye ve trafiğe verilen bahşiş :)) bunlar katılmıyor faturaya. Bu kalemler için ayrıca tek tek dekont ve makbuz veriliyor. Herhangi bir problem yok O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Barış yalnız 1500 de fazla olur. Şimdi kendilerini eleştirmiş olmayayım ama şahsuvaroğlu düşük faturası ile ünlüdür. Benim 2 de sadece 700-800 TL eksikti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

konuyu hortlatıyorum ama kusura bakılmasın...

dün yeni mazda 3 almak için pazarlık yaptığım bir Mazda bayiisi satış elemanı ile 1 saat kadar konuştuk.Pazarlık çok kıran kırana geçti ama anlaşamadık. O bugünkünden aşağı fiyat bulamazsın dedi. Ben de ÖTv artacak olmasına rağmen aralıkta şok inidirim mazda klasiğidir eğer şimdi alırsam ve aralıkta fiyat şimdikinin altına inerse elimde tabanca ile şovrumu basar aradaki farkı nakten tahsil ederim diye espri bile yaptım..

Neyse sohbetimiz esnasında Mazda 2 de 1.3 ün kaldırılmasının hata sonucu olduğunu, -forumda beklenenin aksine - 1.5 VE OTOMATİKLERİN HİÇ İYİ SATILMADIĞINI arabaların elde patladığını , bayiiilerin sürekli 1.3 talep ettiğini ve önümüzdeki aydan itibaren 1.3 mazda2 lerin yeniden geleceğini söyledi...Bilmiyorum doğru mu söyledi...

Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...