Jump to content

Yeni Mazda 2

Matrikzs
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İyice saçmalamışlar valla. Ya ben en donanımlısını ve otomatik istiyorsam  >:(

"Yersen" hesabı yapmışlar, ama kusura bakmasınlarda yemezler  :(

Bu kadar zor mu donanım-şanzıman-motor seçeneklerini farklı kombinasyonlarla sunmak  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 176
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

32

• Gökhan

15

• x-rayted

17

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Holy shit !

mazda-tr websitesine hergün bakmak lazım o kadar çok değişiyor ki..

bugün teknik verilerde 1.3ü artık tamamen kaldırmışlar..

donanımda motoru belli olmayan  sadece go ve sport versiyonlar var.

fiyat listesinde 1.3 go , 1.3 play (teknik verisi olayan arabayı satıyorlar) , 1.5 play var ayrıca fun AT ve ve fun+ AT var (bunların donanımı belli değil).

Ancak en komiği yukarıda belirtilen go ve sport için fiyat yakında duyurulacaktır diyor !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teknik veriler gelecek araçlar, fiyat listesi de bayilerde kaldıysa 1-2 tane araç için tutuluyor. Aybaşında hem fiyat listesi hem de teknik verilerde sadece Go & Sport kalmış olacak.

Fiyatların duyurulmamasının sebebi de araçların henüz Türkiye ye gelmemiş olması. Gösteremedikleri bir aracın fiyatını neden duyursunlar ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teknik veriler gelecek araçlar, fiyat listesi de bayilerde kaldıysa 1-2 tane araç için tutuluyor. Aybaşında hem fiyat listesi hem de teknik verilerde sadece Go & Sport kalmış olacak.

Fiyatların duyurulmamasının sebebi de araçların henüz Türkiye ye gelmemiş olması. Gösteremedikleri bir aracın fiyatını neden duyursunlar ? :)

gösteremedikleri bir aracın donanımını ilan ettikleri  nedenden ;)

hele ki bu donanım görsel öğeler içeriyor bildiğimiz 2 diyemeyeceğiz, gidip görmek lazım olan araba ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gösteremedikleri bir aracın donanımını ilan ettikleri  nedenden ;)

hele ki bu donanım görsel öğeler içeriyor bildiğimiz 2 diyemeyeceğiz, gidip görmek lazım olan araba ..

Özelliklerini de göstermeseler sayfa boş kalacak :D

Araçları ( özellikle Sport olanını ) kesin görmek lazım ..

Şimdi aklıma geldi :) Bayilerdeki test araçlarının hepsi 1.3  :) Malum 1.3 kalmadığına göre test araçlarını 1.5 yaparlar mı artık ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Test ederim ama almaya karanti veremem :D

Türker daha önceden haberimiz olsaydı Emre , ben kesin gelirdik ama madem bunu öğrendik çayını içmeye daha erken geleceğiz demektir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda2 kesinlikle almak isteyeceğim bir araba ama tek düşündüren kısmı bagajı.

Bir ara düşünmedim de değil almayı ama 2. çocuktan sonra bagaj daha da önem kazandı. Arabayı çok kullanmasam da kullandığım zamanlar çok ihtiyacımız oluyor bagaja..

Tüm seçenekleri ortaya koyup değerlendirdiğimde 2006 veya üstü bir Mazda6 en cazibiymiş gibi geliyor ( Yeni Mazda3 de dahil olmak üzere )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşım Bursa'dan 28bin küsura otomatik play almış. Yarın geliyormuş. Bir test edip bakayım bende.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir arkadaşım Bursa'dan 28bin küsura otomatik play almış. Yarın geliyormuş. Bir test edip bakayım bende.

Boşver sen onları bizi ancak Mazda6 paklar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın. 1 Ocak 2009 da dünyaya geldi .. Mert İsmail  ..

Vitesin 5 ileri olması konusuna takmış durumdayım da ondan sanırım :) Anlayacağın biraz da psikolojik :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak sana yazacaktım ama ilan kalkmış. 42bine yeni 6 vardı. Eski bursa bayiinin aracı. 20bindeydi. Satılmış galiba. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak sana yazacaktım ama ilan kalkmış. 42bine yeni 6 vardı. Eski bursa bayiinin aracı. 20bindeydi. Satılmış galiba. :(

Biliyorum gördüm ben o aracı.. Sağolasın ama dert değil bu işler kısmet meselesi bu devirde 2. el araç alınır ama satılmaz beklememiz lazım biraz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolasın. 1 Ocak 2009 da dünyaya geldi .. Mert İsmail  ..

Vitesin 5 ileri olması konusuna takmış durumdayım da ondan sanırım :) Anlayacağın biraz da psikolojik :)

Allah anası ve babasıyla, sağlıkla büyümeyi nasip eder inşallah Burak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...