Jump to content

Ramazan Bayramınız mübarek olsun

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tüm Mazdacı arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlarım.

Eşimi pankreatit teşhisiyle arefe günü Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesine yatırdık. 12 gün yattıktan sonra bu gün çıkarttık. Bu nedenle uzun süre ara vermek zorunda kaldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Selman

3

• Gökhan

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

Tüm Mazdacı arkadaşlarımın geçmiş bayramını kutlarım.

Eşimi pankreatit teşhisiyle arefe günü Uludağ Üniversitesi Tıp fakültesine yatırdık. 12 gün yattıktan sonra bu gün çıkarttık. Bu nedenle uzun süre ara vermek zorunda kaldım.

Agam çok geçmiş olsun.

Ben de izne çıkıp tatil falan yapıyordur kesin diyorum :(

Hay Allah yaa. Geçmiş olsun tekrar, şimdi nasıl durumu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok ciddi bir durum atlatmışız da haberimiz yokmuş.

Agam tatile niyetlenirken tam Pansiyon fakültede kaldık.  :-[

Şimdi Pankreastaki enfeksiyon defedildi. Safra kesesinede bakıldı. (Çamur veya kum şüphesi nedeniyle) Çok şükür bir şey yok. Ama ince ince sızıları var. 8 gün yemek yemeden serumla yaşayınca biraz güçsüz kaldı.

Sizlerle tavsiyem, sarılık ile beraber, kramp gibi giren karın ve sırt ağrıları ve karın şişliğini ve ayrıca koyu idrar belirtilerini hemen inceletin derim. Birde bu hastalığın 50 yaş altında olması halinde ciddi sonuçlar doğurabileceğini öğrendik.

19 Eylül sabahı Devlet hastanesinde sarılık teşhisiyle Bursa fakülteye gitmem söylendiğinde (Çok ağır karın ağrıları vardı) 40 dakikada fakülteye girdik.

Ama frene basınca Tombak titreme yapmaya başladı. Galiba diskleri yada balataları yaktım. Çünkü bayağı sınırları zorladığımı düşünüyorum. ama feda olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Püf püf, bayram temizliği yapayım buraya da yarına hazır olsun.

Efenim yarın müsait olamam filan şimdiden yazayım.

Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımında yanaklarından öperek, mubarek bayramlarınızu kutlar nice Ramazan Bayramlarına erişmemizi Yüce Allahtan niyaz ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadis-i kutsi de buyurulur ki ;

Bayram sabahı Müslümanlar namaz için camilerde toplanınca Allahü teâlâ meleklere

“İşini yapıp ikmal edenin karşılığı nedir?”diye sorar.

Melekler de “Ücretini almaktır” derler.

Allahü teâlâ da “Siz şahit olun ki Ramazandaki oruçların ve namazların karşılığı olarak kullarıma kendi rızamı ve mağfiretimi verdim. Ey kullarım bugün benden isteyin izzet ve celâlim hakkı için istediklerinizi veririm” buyurur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bayram boyunca benim de pek müsait olabileceğimi sanmıyorum.

Bu sebeple herkesin Ramazan bayramını kutlar, ihtiyarların ellerinden (onlar kendilerini biliyor :D ),  küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımında yanaklarından öper, yolu İzmit'e düşen herkesi ev yapımı baklava yemeğe beklerim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...