Jump to content

2010 Mazda3 paspas

dttafo
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

artık yağmurlar başladı arabayla verilen halı paspas çok kirleniyor,yerine kauçuk paspas alıyım diyorum ama hazır paspaslar pek uyucak gibi durmuyor,orjinal paspas alanlar varmı?varsa kaça bulunur?yada yansanayi filan bulunurmu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son araçta hediye verdiler lastik paspası, daha önce Tolga getirtmişti sağolsun (MEB Başayar), bütün servislerde bulunur sanırım 80-90 lira gibi bir şey orjinalleri...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2006 Mazda3 için olanı 90lira civarında. Pahalı gerçekten ama en son bir türlü tam uyduramadığım dandirik paspaslardan yılıp satın aldım bende..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bauhauslarda antibakteriyal,i koku yapmaz, kaymaz, kesilebilir kauçuk paspaslar var 60 civarı, fena değil, muhtemelen ben de onlardan alacağım ancak ayak dayama yeri için ekstra bir şey yapmak gerekiyor, mesela metal plaka gibi... Alternatif olarak bakabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Mazda bayiinden orjinal kauçuk paspas aldım iki gün önce.

100 Lira ödedim.

Orjinal Mazda paspas olduğu için çok kaliteli bir ürün.

Taban kısmında geçme yerleri olduğu için sağa sola kayma yapmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sanayiden 30 liraya aldım, çok da memnunum ama geçen hafta bauhauss da 19 liraya gördüm, 11 lira kazık yemişim :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sanayiden 30 liraya aldım, çok da memnunum ama geçen hafta bauhauss da 19 liraya gördüm, 11 lira kazık yemişim :(

deme yahu  :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme üstad seninki de logolu falan orjinal paspas, benim bütçe bu ara kısıtlı o nedenle orjinalini alamadım, sen almışsın güle güle kullan ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme üstad seninki de logolu falan orjinal paspas, benim bütçe bu ara kısıtlı o nedenle orjinalini alamadım, sen almışsın güle güle kullan ;)

Önce zehiri akıt sonra logo filan de.:D

Ne yapalım.

Çıkacak paramız varmış fazla.

Sağlık olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bayiinden orjinal kauçuk paspas aldım iki gün önce.

100 Lira ödedim.

Orjinal Mazda paspas olduğu için çok kaliteli bir ürün.

Taban kısmında geçme yerleri olduğu için sağa sola kayma yapmıyor.

ben en son sorduğumda 115 tl demişleri. Ayrıca dün volcar'ı aradım paspas varmı hemen gelip alayım diye, yok dediler sipariş verelim 10 gün sonra gelir, yaa arkadaş bi bayi hiç mi paspas getirmez 1 ay önce sordum yine aynısını söylemişlerdi. bugün tamam verelim siparişi dedim bize sipariş için bi faks çekin veya e-mail yollayın...! bu ne biçim bir eziyettir arkadaş adamlar satmamak için uğraşıyo bizde alamk için uğraşıyoruz sanki, stoklarında paspas olmaz, istersin yok faks yollayın email yollayın, 10 gün sonra gelir......  istemiyorum arkadaş sizin paspasınızı en sonunda internetten sipariş verecem o olacak veya gaziemir tarafına gittiğimde oradaki bayiden alacam. üşengeçsin, iğrençsin VOLCAR! evimin dibinde bayii 6 ay bakımı da yaklaştı ama inşallah o zamanda böyle bi uyuzluk yaparsınız uçuk fiyat çıkarırısınız da gidip başka yerde yaptırırım bende bakımı!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkar başka markalara ağırlık veriyor, hiç uğraştığına değmez bence, henüz olumlu bir şey duymadım haklarında....

Bu paspas işini arabayı alırken halletmek lazım arkadaşlar, hediye olarak, sonradan sıkıntılı oluyor, bitmeyen paspas geyiklerimiz var...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kafaya koydum 6 ay bakımında okkoya gideceğim, hem tanışmış oluruz bir çayını içeriz, hem biraz gezmiş oluruz, gidince de paspas ve egzozu da hallederiz. hatta aklımda bir kaç aksesuar daha var bagaj havuzu ve köpek kafesi gibi...

Edit: bu arada 5 aydır sitedeyim ve bence bu site bulunmaz bir nimet bence müşteri memnuniyeti açısından. neden yazdım bunu; hakikaten merak ediyorum, bir sürü bayi var türkiye de ve bu bayilerin çalışanları tüm gün harıl harıl çalışıyorlar mı? ne yapıyorlar acaba? 5 aydır okkodan başka bir bayii de şurada ki sorulara cevap yazmaya tenezzül etmiyor, bir kaç bilgi paylaşayım demiyor, yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım, teşekkürler okko.  :hi:(Not: başka bayiilerden bişeyler yazan birileri varsa da kusura bakmasınlar varlıklarından haberdar değilim, demek ki biraz daha yazmaları gerekiyor  :tey:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kafaya koydum 6 ay bakımında okkoya gideceğim, hem tanışmış oluruz bir çayını içeriz, hem biraz gezmiş oluruz, gidince de paspas ve egzozu da hallederiz. hatta aklımda bir kaç aksesuar daha var bagaj havuzu ve köpek kafesi gibi...

Edit: bu arada 5 aydır sitedeyim ve bence bu site bulunmaz bir nimet bence müşteri memnuniyeti açısından. neden yazdım bunu; hakikaten merak ediyorum, bir sürü bayi var türkiye de ve bu bayilerin çalışanları tüm gün harıl harıl çalışıyorlar mı? ne yapıyorlar acaba? 5 aydır okkodan başka bir bayii de şurada ki sorulara cevap yazmaya tenezzül etmiyor, bir kaç bilgi paylaşayım demiyor, yiğidi öldürüp hakkını yememek lazım, teşekkürler okko.  :hi:(Not: başka bayiilerden bişeyler yazan birileri varsa da kusura bakmasınlar varlıklarından haberdar değilim, demek ki biraz daha yazmaları gerekiyor  :tey:)

Siteyi düzenli takip edenler Evo'dan Cem Bey var birde.

dediğin gibi bu kişiler tüm gün harıl harıl çalışıyorlar mı bilmiyorum ama sitede olanlar kazanıyor kanımca.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...