Jump to content

Lantis almak? bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Guest abaruh
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba,

bir iki ay içinde , ihtiyaçtan öte şeklini şemalini beğendiğim , yani keyifli olacağını düşündüğüm için Lantis almayı düşünüyorum... kesinlikle klimalı olması gerekiyor, ama bunun haricinde muhtelif donanımlarda, renklerde ve model yıllarında araçlar var... neye dikkat etmek lazım? iyisi kötüsü nedir? klasik rahatsızlığı var mı? detaylı bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

teşekkürler, saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi "forumda bu konuda yazılmış yazılar var, onlara bakın" gibi cevaplar, teknik veriler vs için geçerli olabilir ama işin içerisine "süreç" girince çok da yerini bulmuyor. elbette forumda benzer konuda mesajlar var.. tüm konuları baştan aşağı taradım, çok şükür... mamafih güncel bi konu açmanın yeni edinilmiş tecrübelerin de paylaşılmasına / öğrenilmesine faydası olacağını düşündüm... eğer varsa tecrübelerinizi duymak isterim, yoksa malumu ilan etmekle kendinizi yormayın...

saygılar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhabalar,öncelikle gönlünüze göre olmasını dilerim..Lantis şekli itibariyle birçok kişinin hoşuna giden spor tasarıma sahip bir araçtır.1.8 motorlu bu araç kolay kolay sorun çıkaracak bir araç değildir ancak araçlar artık 4 üncü 5 inci ellere düştüğü için yorgunluk ve hor kullanım çoğu araçta görülmektedir.Araç sportifliğinden dolayı genç arkadaşların ellerinde hor kullanımlarından mütevellit eskimelere ve sorunların ortaya çıkmasına yol açmıştır doğal olarak..Lpg ile kullanıldığında çeşitli,rölanti düzensizlikleri,stop etme gibi sorunlar yaşatmaktadır.Ancak sorunsuz kullanan abilerimizde vardır..İnternet ilanlarındaki araçların çoğu malesef kötü ve çok gereksiz modifiyeli,oynanmış araçlardır..Sunrooflu airbagli klimalı temiz bir araba bulmanızı dilerim..

Bu arada;araç sizin gibi bir çok kişi tarafından hoş bulunduğu için konu daha önceden de çoğu kez paylaşımı yapıldığı için arkadaşımız öyle söylemiş.Tabi ki bu ortamdaki lantis kullanıcıları görünce deneyimlerini paylaşacaktır diye düşünüyorum..

Saygılar,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Global Admin sıfatıyla bu mesajı yazmak abesle iştigal olacak ama artık konu gırtlağa kadar dayandığı için yazma ihtiyacı duyuyorum;

Arkadaşım, söylenildiği gibi forum içerisinde bir kaç yerde Lantis ile ilgili konu var ve bu konular yakın tarihli güncel konular. Artık gına geldi, aynı şeyleri farklı farklı konulara yazmaktan bıktım ben. Yazılan mesajların tarihlerine bakarsan yazıldığı tarih 2-3 aydan daha fazla değildir. Mamafih yeni kullanıcıların hemen hepsinde olduğu gibi forumu araştırmak yerine, "Armut piş, ağzıma düş. Sapı da yukarı doğru olsun" mantalitesi var sizde de.

Evet. Lantis 1.8 motorlu, 161 N/m torklu, 115hp gücünde DOHC motorlu, genellikle yağlı iticilerinden ses gelmeye başlamış, motorları az az yağ yakan, 0-100 hızlanması 9,7sn olan, en üst modelinde sunroof-abs-klima-çift airbag-sis farı olan, en alt modelinde 4 cam otomatik, içeriden açılır bagaj/depo kapağı, hidrolik direksiyonlu bir arabadır. Piyasada temiz lantis bulmak, turbolu doğan/şahin bulmaktan daha zordur.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mamafih yeni kullanıcıların hemen hepsinde olduğu gibi forumu araştırmak yerine, "Armut piş, ağzıma düş. Sapı da yukarı doğru olsun" mantalitesi var sizde de.

kabalık etmişsiniz, yazmak zorunda değilsiniz, cevap vermek zorunda da değilsiniz... burada yönetici olmanız kullanıcıları azarlama hakkını size vermez ! forum kuralları içinde "önce adminden icazet alınacak , o izin verirse o konuda soru sorulacak" maddesini sanırım gözden kaçırmışım...  sizi daha medeni sandığım ve çevreye verdiğim rahatsızlık için kusura bakmayın..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

eğer olur da bu konuyu okuyacak olursanız;

hedef doğrudan siz değildiniz. forum içerisinde sürekli olarak hiç aramadan, sağa sola bakmadan konu açan o kadar çok kişi var ki. insan ister istemez bir süre sonra kendi kendini tekrarlamaktan bıkıyor.

hiçbirimizin bu siteden maddi anlamda bir çıkarı yok. burada bulunmamızın tek sebebi Mazda markasını sevmemiz, sadece demir yığını olan arabalarımız sayesinde birbirimizi tanımamız ve ailece görüşmelere varan güzel dostlukların kurulması. başka (adını vermek istemediğim) forumlarda olduğu gibi manita yapalım, para kaldıralım v.s. gibi saçma sapan sebeplerle burada değiliz.

elbette herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor, elbette çıkar gütmeden başkaları adına parça arıyor,alıyor ve belki de yüzünü hiç görmediği diğer üyeye o parçaları gönderebiliyor. internette başkalarının araçlarıyla ilgili araştırma yapıyor, bilgi bulmaya çalışıyor.

tüm bunların karşılığında istediğimiz sadece ve sadece 1-2 basit kurala uyulması ve bizlerin işini biraz daha kolaylaştırmak adına yeni konu açmadan önce basit bir arama yapılması.

son olarak; sizin gücendiğiniz, azarlama dediğiniz şey  "Bu konudan daha önce açılmıştı forum incelenirse lantisler hakkında bilgilendirme var olduğu görülür" diyen arkadaşa yazdıklarınızdan daha fazla değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...