Jump to content

Mazda'dan Yeni SKY-G , SKY- D Motor ve SKY Drive Şanzıman

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende tam bundan bahsediyorum.Elbet geliştirirecekler ama bu geçiş hantal oluyor.Öncelikle Amerikan pazarının ihtiyacını karşılayan motorlarda yaptılar bu geliştirmeleri.Ama geç kalındı bile, bu araba (yeni mazda 3) bu motorla çıkmamalıydı.

Amerika'da 3 kasalarda 2.0 motor var fakat 6 kasalar sadece 3.0 ve 3.7 motor ile satılıyordu (eğer şuan satışa başka modeller sunulmadı ise). Yani salt amerika kaygısı olduğunu sanmıyorum mazda'nın. mazdanın şuan için 1.6 lar üzerinde çalıştığını sanıyorum ben. çunkü 1.5ler bile 103 hpye yükseltildi, 2.0lar 141 den 147 hp oldu ve istop koyuldu ama 105lıkler aynı. muhtemelen bu kasanın makyajlılarında başka bir motor olur gibi geliyor bana...

Amerika'da 3 kasalarda 2.0 motor var fakat 6 kasalar sadece 3.0 ve 3.7 motor ile satılıyordu (eğer şuan satışa başka modeller sunulmadı ise). Yani salt amerika kaygısı olduğunu sanmıyorum mazda'nın. mazdanın şuan için 1.6 lar üzerinde çalıştığını sanıyorum ben. çunkü 1.5ler bile 103 hpye yükseltildi, 2.0lar 141 den 147 hp oldu ve istop koyuldu ama 105lıkler aynı. muhtemelen bu kasanın makyajlılarında başka bir motor olur gibi geliyor bana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

oynaması lazım bu motorla zaten rakibleri 1.6 motorlar üzerinde baya güçlendirmeler yaptı mazdanında aynı şekilde yapması lazım yoksa işi gün geçtikçe zorlanıyor  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bence hybrid üzerine çalışmalı. Ne bileyim,  diğer markalar KERS üzerinden bile güç üretir olmuş, hatta yanlış hatırlamıyorsam Chrysler 1 litre benzin ile 100 km yol alacak bir hybrid motor iddiasındaydı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...