Jump to content

Mazda uyumlu Ucuz Parçalar

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba.

Ben arabama para harcamayı seven bir insanım maalesef. Ancak parçaların fiyatları malum.

Hangi mazda 323 modeline hangi parça uyuyor? tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yedek parçadan bahsediyorum.

Bugün bir sitede focusun bazı parçalarıyla transitin parçalarının uyumlu olduğunu, focus olarak alındığında 80 lira transitin parçası olarak alındığında 5 lira olduğu yazıyordu.

Bu nedenle mazdasına daha ucuz markaların parçalarını uyduran arkadaşlar var mı merak ettim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

var.

eski kia sephia lar ile eski 323 ler, maz3 lerle volvo ve focusun bazı parçaları ortak. eski dodge 250 kamyonetlerin farlarıyla 90-94 323hb lerin farları birebir aynı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

var.

eski kia sephia lar ile eski 323 ler, Mazda3 lerle volvo ve focusun bazı parçaları ortak. eski dodge 250 kamyonetlerin farlarıyla 90-94 323hb lerin farları birebir aynı.

dodge kamyonetlerle 323 lerin farları mı? ilginç.

99 model 323 lerin diğer markalarla  ortak kullandığını bildiğiniz parçalar var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

dodge kamyonetlerle 323 lerin farları mı? ilginç.

99 model 323 lerin diğer markalarla  ortak kullandığını bildiğiniz parçalar var mı?

Kendi kullandığım araçlarla ilgili bilgi sahibiyim genelde. 97 familia ve lantislerin baskı - balataları ile e2200 minibüslerinki aynı. Ayrıca bu parçalar Valeo marka olarak rahatlıkla piyasada bulunabiliyor ve çok daha az bir para ödüyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...