Jump to content

Mazda 6 Dış Görünüş

notyet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

bugün sizler için arabamın birkaç fotoğrafını çektim.

Yaptığım değişiklikleri mümkün olduğunca resimlerde göstermeye çalıştım. Makinam olmadığı için cep telefonuyla çektim resimleri; kalitesi düşük oldu o bakımdan.

Yorumlarınıza açığım:)

Değişiklikler:

Spor panjur

MPS spoiler

Xenon farlar

Sis farları

Siyah tabanlı ledli arka lamba seti

Meb başayar stili en açık ton (ben bu kadar koyusunu görmemiştim:)) ton cam filmi

Arka mazda logosu içine carfonfiber amblem

Mazda 6 logolu sibop kapakları

Egzoz uçları

Pedal seti ve kapı eşikleri

post-1877-141695278424_thumb.jpg

post-1877-141695278428_thumb.jpg

post-1877-141695278432_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanin cok güzel duruyor 6. resime tiklamadan önce ilk bakista biraz honda accord benzetim :) M6 güzel araba canim insallah ilerde ondan alacam ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beğendiğinize sevindim arkadaşlar, teşekkür ederim:) Yakıştığını düşündüğünüz başka aksesuarlar varsa onları da değerlendiririm, bu aksesuarlardan almak isteyen arkadaşlar olursa da fiyat ve kontak bilgilerini iletirim.

Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim tekrardan:)

Alın size mazda 6'lara takılan jantlar. Ben bakarken içim gitti bazılarına:) Hele de mps'leri gördükçe mazdanın bize yaptığı üvey evlat muamelesine ayrıca gıcık oluyorum :)

Benim favorim 6. sayfadaki beyaz mps; ama araba olarak:) Bence mazda 6'ya kaslı 5 kol jantlar yakışıyor. İnce ve çok kollu jantlar daha az yakışıyor.

Verdiğim sitede insanın zevkini geliştirecek kadar çok örnek var, keyfini çıkarın :) Ben bakarken çok hayran kaldım zira.

http://www.mazdas247.com/forum/showthread.php?t=123667623

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

çok güzel aracınız maşallah :nazar:

Kapı eşikleri ışıklı mı öyle mi görünüyo İst'da nerde bulabilirim

servisinizden öğrenebilir yada forum içinde arama yaparsanız dışarıda yapan firma bilgilerine ulaşabilirsiniz
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...