Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Silecek Değişimi Yardım

nutcracker
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Silecek değişimi ile ilgili Würth firmasının Yotube kanalında bir videosu var. Silecek lastiğini değiştirmeyi bilmeyenler yada zorlananlar için faydalı olabilir bu video.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sabah işe giderken uğradım evo'ya camımda bir sürü taş izi varmış yenisini taksakta aynısı olucak dediler aracım kaskolu camı güzel silmiyo diye camı değiştirmeye gerek varmı sizce 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu sabah işe giderken uğradım evo'ya camımda bir sürü taş izi varmış yenisini taksakta aynısı olucak dediler aracım kaskolu camı güzel silmiyo diye camı değiştirmeye gerek varmı sizce 

Değiştirme haricinde yapılacak ekstra bir bakım var mıymış camlar için?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camın kaskodan da olsa böyle bir sebep için değişmesini tavsiye etmem. Kasko firmaları orijinal cam konusunda ya sorun çıkartıyor ya da fark ödüyorsunuz.

Eğer yapılabiliyorsa camın üzerine kaydırıcı bir tabaka sürülürse hem cam düzleşmiş hem de suyu tutmaz olur ( boya korumadaki mantık )

Savaş'ın bir konusu vardı bununla alakalı değil mi İlhan ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende pek değiştirme yanlısı değilim dediğiniz gibi bişey varsa onu yaptırmak iyi olur bir araştırma yapıyım en iyisi t.ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yağmur kaydırıcı uygulanabilir. Böylelikle sileceklere çok az görev düşüyor. Bu arada camlar içinde çizik ve küçük taş vuruklarını giderme işlemini yapan yerler var. Yetkili servisler bu tip işlemlere girmezler. Forumda bir arkadaşımız cam çizik-göçük giderme parlatma şeklinde detaylı bir konu paylaşmıştı. Konuyu bulduğumda linki paylaşırım. Ama ilk etapta bence yağmur kaydırıcı sorununuza çare olacaktır.

Yağmur kaydırı konumuzun bağlantısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Camın kaskodan da olsa böyle bir sebep için değişmesini tavsiye etmem. Kasko firmaları orijinal cam konusunda ya sorun çıkartıyor ya da fark ödüyorsunuz.

Eğer yapılabiliyorsa camın üzerine kaydırıcı bir tabaka sürülürse hem cam düzleşmiş hem de suyu tutmaz olur ( boya korumadaki mantık )

Savaş'ın bir konusu vardı bununla alakalı değil mi İlhan ?

Katiliyorum , ornegin bizim araclarin orjinal on cami hem ses yalitimli hemde isi yalitimli , yan sanayi takacaginiz camda bu ozellikler olmayabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Merhaba, 2012 sedan icin uyumlu oldugunu bildiginiz silecek supurgesi link i gonderebilirmisiniz.Servise gidecek vaktim olmuyor, link verebilirseniz online satin alip takmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabanın üzerinden sileceklerin boyutunu ölçün. aynı boydaki neredeyese tüm silecekler uyumludur

Bilgilendirme icin tesekkurler.Daha onceki aracimda sorun olmustu uyum konusunda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belki 1.nesil ve 3.nesilinde aynıdır ama ben bildiğimi yazayım 47.5 - 52.5 mazda3 2.nesil ön silecek boyutları .

Yardim icin cok tesekkurler:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değişimi çok kolay fakat ilk etapda servisdeki ustayı dikkatle izleyiniz ayrıca orjinal ürünü almanızı şiddetle tavsiye ederim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, ihtiyacim acil oldugu icin ilk buldugum yerden aldim.Silbak marka 600mm 480mm olculeri.2012 sedan aracima tam oldu.Supurgeyle silecek kolunun birlestigi yer biraz kaba orjinaline gore ama gozume batmadi.Zor durumlarda orjinale alternatif olabilir bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• msuleme
      Yazan: msuleme
      Merhaba arkadaşlar, 
      Bizim araçlarda silecek deposu için seviye sensörü yok mu? Bir önceki aracında (mazda 3 impressive) seviye düşükse uyarı çıkıyordu, bunda çıkmıyor, normal mi? 
    • BurhanBatat
      Yazan: BurhanBatat
      Bizim ön siliceklerin ebatlarını bilen varmı acaba silecek alıcamda yeni artık...
    • thearchitect
      Yazan: thearchitect
      Merhaba,yeni mazda 3 sahiplerine bir sorum olacak,siz de silecek sesinden rahatsiz misiniz?yalniz bahsettigim ses ozellikle surucu tarafindaki silecek en dik konuma geldiginde cikan ses..

• Yeni Oluştur...