Jump to content

323 bg gosterge isiklarinin degisimi

Guest ilkem07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

satılcakmı satıpta  ne almayı dusunuon

benmki 91 1.6 karburatörlü,, 90model 1.8 enjeksiyonlu almayı düşünüyorum türkiyeye az sayıda girdi 1.8 ler biraz daha güç istiyorum yani :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben olsam beyaz ile mavili takardim bu renkte ampuller var çok hoş duruyor

beyaz yolda dikkat dagınıklıgı yapıyor mavi de biraz mat kalıyor ama tabi iş göstermelik ise beyaz gayet hoş ...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dedigimi anlamadin beyaz ile mavi bi ampul var bu ne göz aliyor nede dikkat dagitiyor söyle düşün bu ampulden 2 tane takıyorsun göstergenın oraya 0.dan 40 km kadar beyaz .40 dan 80 km mavi 80den160 km dar beyaz boyle gösterıyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dedigimi anlamadin beyaz ile mavi bi ampul var bu ne göz aliyor nede dikkat dagitiyor söyle düşün bu ampulden 2 tane takıyorsun göstergenın oraya 0.dan 40 km kadar beyaz .40 dan 80 km mavi 80den160 km dar beyaz boyle gösterıyor:)

görünümde güzel duruyorda yoldaki sürüş durumunda herhangi bir yerden gelen beyaz ışık yoldaki dikkati dagıtıyor göz yoldaki ışıklarda yanılabiliyor; şöyleki: benim arabanın sol direğinde spor gösterge var ışıklı hararet devir saat ve yağ durumunu gösteren onlar uzun yolda gözü yorup yoldaki bazı noktaları körleştiriyor, en verimlisi eskilerini biraz daha parlatıp kullanmak..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

görünümde güzel duruyorda yoldaki sürüş durumunda herhangi bir yerden gelen beyaz ışık yoldaki dikkati dagıtıyor göz yoldaki ışıklarda yanılabiliyor; şöyleki: benim arabanın sol direğinde spor gösterge var ışıklı hararet devir saat ve yağ durumunu gösteren onlar uzun yolda gözü yorup yoldaki bazı noktaları körleştiriyor, en verimlisi eskilerini biraz daha parlatıp kullanmak..

bencede yada komple gosterge degısımı...yine turuncu yada yeşil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benmki 91 1.6 karburatörlü,, 90model 1.8 enjeksiyonlu almayı düşünüyorum türkiyeye az sayıda girdi 1.8 ler biraz daha güç istiyorum yani :D

zor bulursun bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zor bulursun bence :)

buldum bile hemde 5-6 tane fiyattada bi şekilde anlaşılır ama önce aracımı satmam gerek, 1.8 ler piyasada az oldugundan sahipleri temiz kullanmış bi çogunu bakalım nasip benimkini satarsam hemen almaya gidicem
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

banada bi tane rezerv et :D

sen alıcam de beraber gidelim almaya son 6aydır mazda 323hb 90-94 arası artık arabayı nette görünce ha bunun şusu vardı diyorum öğrendim hepsini :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sen alıcam de beraber gidelim almaya son 6aydır mazda 323hb 90-94 arası artık arabayı nette görünce ha bunun şusu vardı diyorum öğrendim hepsini :D

suan bendede 93 1.6 323 bg var ama 1.8 inj. cazip gelio daha sexy :P:D yaş 17 seneye 18 olcak ehliyeti alıyım arabayıda alıorm ustume o zmn bakarız beraber ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gecenlerde bir astina gt baktım ab sekli gorunumu guzel ancak emin olamadım arabadan zevkıme yattı lantiste ole tabi ama bunun yeri ayrı ya :) sen nasıl sattın 323ünü abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lantis veya astina 1.8 bakın arkadaşlar :)

iyi de abi lasntis 10bin TL 1.8 mazda 7bin TL hatta en babasını 8bine hallederiz, ben 19 yaşında öğrenciyim ha diyince ortaya 2-3bin koycak durumum yok malesef :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...