Jump to content

LPG Periyodik Bakım.

M.E.G
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

LPG nin periyodik bakımı var mıdır? Varsa kaç km dir ve bu periyodik bakımlarda neler yapılır, neler değiştirilir?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan bilgi alsak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıralı sistemlerde periyodik bakım olarak yakıt hattındaki filtreler ortalama 10000km de değiştirilmeli. Ayrıca yakıt hattında kaçak kontrolu yapılmalıdır. Kolay kolay yazılımın kalibrasyonu bozulmuyor. Normal sistemde ise buharlaştırının üstündeki kostik vanası açılıp yakıtla gelen pislik akıtılmalıdır. varsa kesicideki filtre değiştirilmeli ve gaz hattının sızdımazlık kontrolu yapılmalı. iyi akşamlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50 TL civarı bakım ücreti var. Filtreler değiştirilip kaçak kontrolü yapılıyor. Kalibrasyon gerekirse tekrar kalibrasyon yapılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende BRC var 10.000 de bir gidiyorum servisine ufak filtre değişiyor 30.000de büyük olan değişiyor ufak olanın fiyatı 10 tl büyük olanın 20 tl olması lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Dün gittim LPG bakımı için.

Sadece filtreyi değiştirip bilgisayara bağlayıp ayarları güncellediler ve karşılığında 30 lira aldılar.

Sökülen eski filtreyi alıp içini açtım. Basbayağı yağlı kağıt filtre çıktı ama o kadar yağ filtrenin kendisinden mi? yoksa kullandığım gazın ardında bıraktığı yağ mı? bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...