Jump to content

Özel Plaka

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fb 1907 hakan bılal kutlu alp ustunde google yazın ıstersenız bı :) aldıgu butun arabalara tasımıs.

en son 612 scaglietti'de idi ama :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 43
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Selman

3

• domestos

5

• hakanemre23

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ben de Kızımın İsmi (Esila) olması için aracı alırken Bayiiye "bana bu plakayı bulamazsan arabayı almam dedim" 300TL verdim ama "ESL" Plakayı kaptım  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim plaka Ankara Emniyet sitesinden verilen plakalar arasında yoktu. Gidip komisyonculara sordum nasıl yaparız diye. Amir&müdür artık ne isterse bağış diye dediler. Başka bir ilin tescil müdürünü arattım, beleşe kaptım plakayı :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...

Konuyla alakası pek olmayacak ama kusura bakmayın lütfen;

Daha önce sahibinden.com vitrininde 97 model bir Mercedes ilanı vardı. Aracın plakası 34 AKP 34 fiyatı 300.000'di. Bir süre sonra tv'de haberlerde İstanbullu bir iş adamının 550.000 TL'ye özel plakalı bir araç aldığını gördüm ve haberin devamını izleyince sitedeki araba olduğunu farkettim. Haber doğruysa; Allah araba satmak isteyen herkese böyle alıcı nasip etsin (300.000 isteyene 500.000 veren)  ;D ;D ;D

Ayrıca yine sitenin ilanında 35 AKP 35 plakalı bir araç var favoriye almıştım aracın fiyatı 50.000'den 35.000'e düştü. ;D

:hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4,5 yıl aradan sonra Plaka maceralarına devam... :)

Abi e-devletten sorgulattım 09 MZ 003'a ait bir plaka yok. Muhtemelen herhangi bir aracada ait değil. Yakışmaz mı?  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi e-devletten sorgulattım 09 MZ 003'a ait bir plaka yok. Muhtemelen herhangi bir aracada ait değil. Yakışmaz mı?  ;)

Hangi ilde olursa olsun M ile başlayan plaka serisi diplomatik görevli araçlarına verilmekte, normal ülke vatandaşlarına verilmiyor diye biliyorum... Tabi tek (M) olursa onu da minibüs, dolmuş vs. kategorisine veriyorlar... Yani benim veya başkasının MZ plaka serisini alma şansı yok gibi...

Ben; 09 AZK 09 plakayı bekliyorum... Tabi nasip olursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Selamunaleyküm değerli forum üyeleri. Öncelikle milletimizin başı sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır,  kurtulanlara acil şifalar versin.

Sipariş ettiğim aracıma 3 haneli plaka takmayı düşünüyorum. Araç kırmızı olacağı için önceliğim ''RED''. Bu tarz önerilerde bulunursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamunaleyküm değerli forum üyeleri. Öncelikle milletimizin başı sağ olsun, Allah geride kalanlara sabır,  kurtulanlara acil şifalar versin.

Sipariş ettiğim aracıma 3 haneli plaka takmayı düşünüyorum. Araç kırmızı olacağı için önceliğim ''RED''. Bu tarz önerilerde bulunursanız sevinirim.

"MZD" de güzel olur aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle bulunduğun ildeki plaka serisi buna müsait mi onu araştırman gerekir... Hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben teklif ettim ama; M ile başlayan  resmi kurumlara verildiğini söylemişti Veli abi.

Ben bir yerlerde gördüm gibiydi sanki? Yine bir Mazda3 sahibiydi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir yerlerde gördüm gibiydi sanki? Yine bir Mazda3 sahibiydi.

Evet bende gördüm Mazda 3 HB siyah. Yanlış hatırlamıyorsam 34 MZD 14'dü  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan yanlış anlaşılmak istemem... Benim söylediğim şey İkili harf gurubunda geçerli, üçlü harf gurubunda değil... O zaman bana sorduğun şey İkili harf gurubuyla ilgiliydi...

;)

Senin sorduğun soru buydu;

Abi e-devletten sorgulattım 09 MZ 003'a ait bir plaka yok. Muhtemelen herhangi bir aracada ait değil. Yakışmaz mı?

Bu serideki bir plakayı normal vatandaş alamaz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan yanlış anlaşılmak istemem... Benim söylediğim şey İkili harf gurubunda geçerli, üçlü harf gurubunda değil... O zaman bana sorduğun şey İkili harf gurubuyla ilgiliydi...

;)

Senin sorduğun soru buydu;

Abi e-devletten sorgulattım 09 MZ 003'a ait bir plaka yok. Muhtemelen herhangi bir aracada ait değil. Yakışmaz mı?

Bu serideki bir plakayı normal vatandaş alamaz...

:) Doğrudur abi ben iddia etmedim zaten, etmiyorumda  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

06 olacak benim de plakam. 06 RED güzelmiş :)

İkametine bağlı hangi seri plaka veriliyor bunu araştırman gerekiyor, yoksa istediğin plaka için ikamet adresi temin etmek gerekli diye biliyorum... Daha farklı bir yöntemle aşılabiliyor mu araştırmak gerek...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...