Jump to content

Sport Arka Tampon

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 42
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

20

• Selman

5

• SWeeT6six6

4

Popüler Günler

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

çok beğeniyorum bende bu çıkıntılı tamponları..çok başarılı..canlısıda güzeldi..kendi arabamın ilerideki halini gördüm bir an :)

hayırlı olsun tekrar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

toplantıda Murat Abi nin cekmiş oldugu fotolar_tekrar tesekkür ediyorum abime özellikle yandan cekilmiş foto arıyodum  O0:clap:_foto cekmeye üsendim bi ara da :fiuw:

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Harika kardeşim zaten öle olduğunu dünde söyledim sana :). :nazar:Kazasız belasız ve Cayenne le yarışmasız olsun.  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az daha tokatlıyodum Cayenne i ama :P_1.6 motora sonucta :-[ ah mps im olcaktı ki :-\ Enes Abi yi simdi daha iyi anlıyorum 8:)_o da bastı gerci ama durum tamamen cayenne in kontrolündeydi, biraz yaklastıgımı görse gaza dokunuyodu resmen işkenceydi yani :D_aslında sizden cok uzaklasmasaydım her ne kadar yetişemeyecegimi bilsemde daha kovalardım ama baktım gruptan koptum iyice hemen yavasladım ;)_bu arada dün yapabildiğim maksimum hız 215-220 arasında bişeydi_marifet degil tabide potansiyeli vurgulamak acısından söylüyorum :)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

az daha tokatlıyodum Cayenne i ama :P_1.6 motora sonucta :-[ ah mps im olcaktı ki :-\ Enes Abi yi simdi daha iyi anlıyorum 8:)_

:) İyi işte; şimdi o eleman ben MPS alınca bak bu araba otobanda bana yetişememişti diyecek; sonra da egzozdan çıkardığım dumanı seyredecek. Ne olmuş bu arabaya diyecek :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla Enes Abi kulaga cok hos geliyor, işşallah getirirlerde buraya fantezilerimiz gercek olur 8:)

Getirmelerine gerek yok. Parayı bulursam kendim getircem Amerika'dan 8:)

Benim çocuk yanındayken mi yaptın o hızı? :)

İrfan fena yakalandın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim çocuk yanındayken mi yaptın o hızı? :)

öhö öhhö ehm eee sey, neydi ya.. ha! dün sey abi ya o sey...kıvıramıcasz kanımca :fiuw:_ :)

__ama abi varya kesin yanlıs görmüs olabilirim mi bilmem ki :P_şöle söyliyim abi dönüste Cayenne i peslerken yokustan 210la indim baskada bişey bilmiyorum :(:)_giderken de ben, Volkan Abi ve Murat Abi beraber gidiyorduk, onlar ne yaptıysa bende onu yaptım :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben hız yapmıycaktım da baktım volkan önden kaçıyor gidiyor..sonra irfana baktım arabalar aynı sayılır kardeş gibi eh hızlarda kardeş gibi olsun arka arkaya dedim..sonra bu kardeşliğin arasında ibreye bir baktım 215i azcık geçmiş..eh dedim yeter bu kadar benzin sarfiyatı derken gişelere gelmişiz :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani kardes kardes gittik dimi asfalt kaymak, yol akıyo alttan öle yani :)_yan yana 2 tit.gri önde kırmızı ööle işte :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...