Jump to content

Kış Lastiği Önerisi

Hidoretti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben ve uyumsuzelement ( Bülent abi) bu lastiği kullanıyoruz.Ben Erzurum' da kullanıyorum ve kışın kullanıldığında çok iyi lastik.Yaz aylarında biraz ses yapıyor :D 195/65/R15 T kullanıyorum.Kış için oldukça ideal.Şimdiye kadar ne yolda bıraktı ne kaydı ne de güvensizlik yarattı.

Çivisiz değilmi ? e alayım bari bende o zaman. Bütçe kısıtlı zati :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet haklısın, yine yazmıştım ben korkuyorum diye, Allah korusun fırlar girer birinin kafaya hızlı giderken.. En iyisi çivisiz... Teşekkürler yardımlarınız için !  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesaj bilgi amaçlıdır arkadaşlar. Bu dediğiniz Aurora lastiğin fiyatı yaklaşık 90 usd lastik başına :)

Nokian WR-G2 serisini de bir soruşturun derim.

http://www.saglamotomotiv.com/index.php?option=com_ezstore&Itemid=31&func=detail&id=285

http://www.nokiantyres.ru/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de Michelin Alpin veya Goodyear UG7 düşünüyorum.

Haftasonu almak istiyorum.

İstanbul'da kredi kartına taksit yapabilecek güvenilir bir yer arıyorum almak için. Tavsiyelriniz varsa alabilirim. :)

Bir de çıkan lastikleri nasıl saklamak lazım acaba? Aaldığım yer benim yerime saklasa süper olur tabi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

jumbo boy çöp poşeti alıyorsun ve hava almayacak biçimde çıkan lastikleri tek tek poşetliyorsun. Eğer jantsız saklıyorsan dik biçimde lastikleri stoklamalısın.Fakat jantlı  saklıyorsan ya herhangi bir yerden asarak ya da yatay biçimde üst üste istiflemen gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maslak sanayide lastikleri aldigim Michelin bayii ( Erdallar Otomotiv) 50 TL karsiliginda hem lastik degistiriyor hem de lastikleri Mustafa nin dedigi gibi tek tek posetleyip sakliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin jant 15 mi ?

Yanlış hatırlamıyorsam 15 olması lazım. Fabrika çıkışı lastikler 15 değilmi Mazda 3 için ?  (2008 model)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanıma göre değişiyor. Burada 15 inch olanı da var 16 inch olanı da.

Ben de şüpheye düştüm şimdi  :D  gidip bi kontrol etsem fena olmayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar arabanın lastık ustunde gıttıgını unutmayalım can ve mal guvenlıgımız ıcın kalıtelı lastık kullanalım hele Ankara gıbı kısın buzlanmanın ve yokusun cok oldugu yerde sonra ucuz etın yahnısı muhabbetı olmasın ben de mıchelın lastık dıyorum saygılarımla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Arkadaşlar kış yine geldi. Ben burada lastik markasından çok ebatla ilgili sorur soracağım.

Tombakın standart lastik ebadı : 195 65 14 89 T

Bugün kış lastiği için arama yaptım, arkadaşımın tavsiyesiyle

Goodyear UG 7+ 185 65 14 86 H baktım.

Bu ebat tombakta sorun yaratır mı?

185 i önemsemiyorum ama, ağırlık merkezi 89 dan 86 ya düşmesi sorun yaratır mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Arkadaşlar kış yine geldi. Ben burada lastik markasından çok ebatla ilgili sorur soracağım.

Tombakın standart lastik ebadı : 195 65 14 89 T

Bugün kış lastiği için arama yaptım, arkadaşımın tavsiyesiyle

Goodyear UG 7+ 185 65 14 86 H baktım.

Bu ebat tombakta sorun yaratır mı?

185 i önemsemiyorum ama, ağırlık merkezi 89 dan 86 ya düşmesi sorun yaratır mı?

Kış lastiği mümkün olduğunca ince olmalı agam.

Bulduğun ebatın sıkıntı çıkartacağını düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...