Jump to content

Kış Lastiği Önerisi

Hidoretti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

89dan 86ya düşmesi 200kg.lik bir endeks farkı çıkartıyor.

Eğer sorun yok diyorsan tanesini 125 TL.den alacağım yarın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

89dan 86ya düşmesi 200kg.lik bir endeks farkı çıkartıyor.

Eğer sorun yok diyorsan tanesini 125 TL.den alacağım yarın.

köyden un, fındık, tarhana, çer,çöp,çaput ne bulursan arabaya yükleyip eksoz yere değe değe yola çıkmayacaksan bi problem olmaz zannımca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gökhan abi bence 185/70/14 alman daha iyi.Orjinali ile % +0.8 değişim gösteriyor.

185/65/14 te % -2.1 değişim var. Hemde araç yere yakınlaşıyor. Kışın yüksek olması daha iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet kış geldi. Haftasonuna buralara karla karışık yağmur var imiş, karın düşmesi de bu gidişle erken olacak gibi.

Peki Mazda 3 2010 imp. e hangi lastikleri önerebilirsiniz? Marka ve ebat olarak? Erzurum da olduğumu belirtirim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MEG işe yarar bir şey olsun diyom. Uçuk fiyat değilde, iyisi olsun Michelin goodyear veya brigstone markaları olur. Bi de Pirelli duydum ama kararsızım

205 55 16 lastikler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 4 yıldır kışlık lastiklerimi kullanıyorum ve acayip memnunum (Aurora). Ama tabi tercih sizin Michelin Alpin senin seçeneklerinde en iyisi bence. Nokian' ın kış lastikleri de çok iyidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nokian ben kullanmadım, alanlar çok memnun. Ama ben alır mıyım diye sorarsanız şuan kullandığım lastiklerden bulamazsam düşüneceğim ilk lastiktir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben aracımda kışın goodyear ug7 kullanıyorum vede cok memnunum kardeşimde michelin alpin kullandı oda cok memnundu önceki aracıma acelere marka mevsimlik 0 lastik almıştım 4 adet berbattı yagmurda bile kayıyodu kışlıgını denemedim bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Michelin den aşırı memnuniyetsizlikle bahseden duymadım. Aynı paraya daha iyi diye bahsedilen NOKİAN mı alsam diye düşünüyorum. Goodyear da  beğeniliyor.

Sessizlik açısında Michelin ve Nokian duyduğum için

Ama malum bizim sert suspansiyonlara, çok sessiz ve yumuşak lastik takılırsa iyi olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...