Jump to content

Gören Mazda'dan Satılık araçlar...

okkko

Tavsiye Edilen Mesajlar

4x4 ler arazi taşıtı, 4x2 ler kamyonet sınıfına giriyor sanırım. Yine de kesin öyledir diyemiyorum, net bilgiyi Okan'dan bekliyoruz :D

aynen...

örneğin, 4x4 pikaplar arazi taşıtıdır:1450TL

4x2 olursa 1500-3500kg arası kamyonet: 525TL

bunlar tek taksit MTV ler... :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Maşallah, birde proje tadilat işlerini ve masrafını falan öğrenebilseydik iyi olurdu, yeni bir iş kolu doğurabilir bu " 4x2 Dönüşüm" işi "LPG Dönüşüm" işi gibi... Düşünsenize piyasadaki Kamyonetler 4x2 tadilat belgeleriyle geziyor  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen...

örneğin, 4x4 pikaplar arazi taşıtıdır:1450TL

4x2 olursa 1500-3500kg arası kamyonet: 525TL

bunlar tek taksit MTV ler... :o

Vaaayyy bunu da öğrendim ya.

Yani iki tane BT 50 var diyelim, aynı motor ve sene üretimi.

4x4 olan 1450 lira (Arazi taşıtı olarak 2500cc ve yaş endeksi ile hesaplanıyor.)

4x2 olan 525 lira. (Kamyonet olarak ağırlık ve yaş endeksi olarak hesaplanıyor.)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vaaayyy bunu da öğrendim ya.

Yani iki tane BT 50 var diyelim, aynı motor ve sene üretimi.

4x4 olan 1450 lira (Arazi taşıtı olarak 2500cc ve yaş endeksi ile hesaplanıyor.)

4x2 olan 525 lira. (Kamyonet olarak ağırlık ve yaş endeksi olarak hesaplanıyor.)

çarpık vergi sistemi ürünü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2012-model-sadece1-800km-mazda3-dizel-sifirdan-farksiz-kusursuz-66041586/detay/

bu arçatan ayrı olarak,

aynısı, aynı renk, sadece 500km'de, cruise kontrollü, michelin lastikli bir araç daha var.

diğer detayları için arayın...

ticari severler için bu da güzel bir alternatif:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-2009-model-32-000km-mazda-bt-50-4x2-kusursuz-full-aksesuarli-66313169/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

500km de olan aldıktan 10gün sonra makyajlı ve impressive araçlar çıktı. adamın para problemi yoktu... sebep makyajlı impressive almak...

1800km de olanın problemi eşiyle, 10-15güne satılmazsa satılmadı diyip eve geri götürecek, satılırsa makyajlı alıp eve satılmadı diye geri götürecek...

hanım korkusu işte...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hehe :)

şaka bi yana ben beyaz dizeli abime almak için girişimde bulundum. bizim bütçeye biraz ağır geldi. Biraz da memur zihniyeti ihtiyaç olduğunda hemen satılmaz endişesi var haklı olarak. Niye tutulmaz ki böyle bir şaheser anlamıyorum. benim param olsa bir dakika düşünmem alırım dizel olanı. rengi de güzel İnşallah tez vakitte satılır alana hayırlı olsun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hehe :)

....Biraz da memur zihniyeti ihtiyaç olduğunda hemen satılmaz endişesi var haklı olarak. ...

Dünyada bir tek biz varızdır herhalde.

Bir malı almadan satmanın derdine yanan. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10bin mi? :o Satar mı sence Kadir?

Vah Tombakım vah. Nerelere düştün sen?

Dediğin gibi Kadir. Şartlar o zaman öyle gerektiriyordu.

Hiç işleri diretmenin faydası yoktu. Yoksa bu fırsat kaçacaktı elimden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Çok ters zamanlarda ters şeyler oldu.

Tombak bir süre daha Kadir'de kalsaydı, Ördeği sattığım zaman ben alırdım kesin. Gerçi her işte bir hayr vardır. O sayede PiGme gibi özel bir araba almış oldum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...