Jump to content

mazda 323 mü şahinmi?

miracalp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bir forumda bir arkadaş mazda 323 yada şahin araçlardan birisini almak istediğini fakat yakıt yönünden hangisini tercih edeceğini bilmediğini ve fikir sahibi olmak istediğini sormuştu :bende ,kesinlikle yakıt ekonomisinde şahin 323 ten daha tasarrufludur demiştim herkes şaşırmıştı!kesinlikle şahin 323 ten daha ekonomik!!!teoride kanıtlanmıştır tarafımca:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

herşey yakıt değil araca bindiğindeki rahatlık ve konfor herşeyden önemli 323 sahinden daha konforlu ve daha rahat alırsan pişman olmassın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski bir şahin kullanıcısı olarak lpg olmadığı sürece çok yakıyor 323 kullanmadım böyle bir karşılaştırma yapamıyacağım ama ben olsam 323 alırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Peki ya güvenlik ?, yolda kalma olasılığı ? Şahinde muhtemelen parça maliyeti çok daha ucuzdur ama kanımca yolda kalmamak için 323 daha güvenli olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Exclusive

Bence tartışılamaz bile yazın direk motordan gelen sıcak hava dalgasıyla başının ağrısı ve sucuk gibi terlemek şahinde , kışın gıygıygıygıy diye çalışmasına uğraşmak şahinde, sağ stobu patlar yaparsın akabinde frene basınca geri ışıkları yanar elektronik arızanın küllisi şahinde , tamam parça ucuz ama bunun karşılığında yedek parçacılarla akraba olmak ta var . Seni güzel bir şaka yapmış olarak algılıyorum ve bence 323 diyorum :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzun süre şahin kullanmış biri olarak hiç bir arızasını görmedim.Kışın Erzurum' da hiç bir sorun çıkarmazdı.Akülerine iyi bakar,periyodik bakımını yaptırırsan bir problemi olmaz.Bu ikisinin kıyaslanması konusunda ise tabiki 323 :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neeeyyyyyyyyyy şahinmii beni yaban moduna sokmayın 323 le şahin arasındaki yakıt farkını nasıl anladın bizede anlatırsan sevinirim biri önden çekişli diğeri arkadan ititşli iki aracın arasındaki farkı herkes bilir ama tabiki 323 tek geçerim abii yahu zaten bu forumda kimseninde sana şahin diyeceğini sanmıyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Mustafa kardeşime katılıyorum 2 araçta aynı klasmanda değil çünkü bırakın yakıtı lpg yi mazdadaki o konforu ve sürüş zevkini o gaza basınca yol ile dostluk kurmasını hiç bişeye değişmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

neeeyyyyyyyyyy şahinmii beni yaban moduna sokmayın 323 le şahin arasındaki yakıt farkını nasıl anladın bizede anlatırsan sevinirim biri önden çekişli diğeri arkadan ititşli iki aracın arasındaki farkı herkes bilir ama tabiki 323 tek geçerim abii yahu zaten bu forumda kimseninde sana şahin diyeceğini sanmıyorum sadece bu forumda degıl khıcbıryerde kımse soylemez bukadarı sacma olur kıyaslamak bıle sacma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest Exclusive

Uzun süre şahin kullanmış biri olarak hiç bir arızasını görmedim.Kışın Erzurum' da hiç bir sorun çıkarmazdı.Akülerine iyi bakar,periyodik bakımını yaptırırsan bir problemi olmaz.Bu ikisinin kıyaslanması konusunda ise tabiki 323 :)

valla ne bileyim benim dayımın şahini vard ondan biliyorum :) adamın bi yüzü gülmedi arabadan yana :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...