Jump to content

Kasko şirketleri.

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

öleyse fiyat gayet iyi abi, rahatsız etmeye gerek yok 1daa nasıl olsa öle ya da böle bu sefer kesin servisten yapmayı koymustum kafaya.. bu haftaiçi görüsürüz dedik bile zaten :) ayarlı bi fiyat olmus hasara ragmen..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

21

• Mücahit

14

• cerman

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Doğru bak Volkan'ın hasarsızlık indirimi vardı tabii... Gayet iyi seninki o zaman, gitmişken son durumu da bir sorup soruştur Ebru Hn. veya Halit B.den, nedir ne oluyor, yeni araç geliyor mu? Kim getiriyor vs...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geliyo abi bidaa sorarım tabi onlarada Malatya da 10.000 bakımına girdiğim serviste mz2, 3ün ve 6nın dizelleri, cx7 falan hepsini bekliyoz 2008le birlikte demişlerdi.. bide Yeni dekilere sorarım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi ben de anlamadım bu fiyat farkını aksigorta, anadolu sigorta, yapı kredi sigortadan teklifler almıştım aralarında uçurum var...

şöle ki... ilk defa kasko yaptırıyorum ondan accuk pahalı zaten...

anadolu 2200 ytl

ak sigorta 2250 ytl

yapı kredi 1618 ytl

bu nedendir hiçbir şekilde anlamadım içerikler tamamen aynı hepsi full kasko...

o diğer sürücü temin edilmesi hotel masrafları bilet temin edilmesi hepsi aynı 3 ünde de ... servisteyken araç verilmesi hepicii aynı...

bu fiyatları görünce ben de yk dan yaptım sigortayı tabi...

bu fark nedendir?

İstersen axadan da bi fiyat vereyim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

Ya ben anlamıyorum siz neden bu kadar yüksek yaptırıyorsunuz ben ful kaskoyu 30 500 ytl kasko değerinden 580 e yaptırmıştım

o ne lan resmen şok oldum şu anda... :ohmy:

o ne müco abi... senin daha önceden kaskon vardır başka şirketlerden de olsa... ya da hasarsızlığın falan vardır...

ben ilk defa yapıom abi kaskoyu... ondan olabilir mi acaba...  :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest infsphinx

yok be abi azalmıo mu kasko değeri... azalıyo ya yıllar geçtikçe...

zati sen 580 in daha nesini az verecen sen zati bişi vermion ki ben 1618 veriom ya... :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Muafiyetsiz(Deprem, sel vs.), Toplam 1080-YTL HDİ sigortadan yaptırdım... taksit filanda yapıyorlar... Auto king ile de anlaşmaları var... %30 hasarsızlık indirimi yapıldı 2007 mazda 3 e... fena fiyat değil gibi geldi bana, 15 Mayıs itibari ile geçerli hale geldi... Hatırladığım kadarı ile Sitelerinde bir bölüm var, dolduruyorsunuz maile teklif gönderiyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...