Jump to content

Kasko şirketleri.

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

21

• Mücahit

14

• cerman

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Erman, bugün fiyat aldım ama dediğim gibi diğer sigorta şirketlerine göre baya yüksek.. 2200ytl dedi, bu indirim yapılmış hali bir de :-\

Ben İsviçre sigorta'ya yaptırdım, arabayı aldığım yerden. Gerçi Haziran 2006 ama enflasyon yok fazla; bu kadar artmaz. 1000YTL çok büyük fark. Bu farkı alsam bende her türlü hizmeti sorunsuzca sunarım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sende var ya...

Bilmemkaçı gerçekten oranı hatırlamadığım için yazdım.

Ve zaten ciddiyim zamanı gelsin sana sorup öyle kasko yapıcam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar eğer kaskolarınızın bitimine 15/20 gun kalmışsa veya kaldıgı zaman policelerinizi bana fakslarsanız(hasarsızlık bilgisinin kontrolu için) axa yapıkredi ve aig den fiyat verebilirim .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu verdiğim fiyat süper oto fiyatı. İçine arabanız serviste tamirde olduğu zaman, ya da çalındığı zaman yani arabasız durumlarınızda bir başka araba tahsisi de giriyor..Bu ve benzeri servisler var ama detaylı bilmek gerekiyor hepsini. Tabi tahsis edilen araba bmw ya da s2000 falan değildir herhalde 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bu verdiğim fiyat süper oto fiyatı. İçine arabanız serviste tamirde olduğu zaman, ya da çalındığı zaman yani arabasız durumlarınızda bir başka araba tahsisi de giriyor..Bu ve benzeri servisler var ama detaylı bilmek gerekiyor hepsini. Tabi tahsis edilen araba bmw ya da s2000 falan değildir herhalde 8:)

Öyle olursa araba serviste kalsın istedikleri kadar :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anodolu sigorta eski arabamla kaza yaptığımda 2005 model otomatik honda civic 1 haftalığına vermişti.

Not:Sigorta şirketlerinin tuhaf koşulları olabiliyor.Eğer arabanızı servise çekiciyle götürmemişseniz araba tahsis etmeye bilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anodolu sigorta eski arabamla kaza yaptığımda 2005 model otomatik honda civic 1 haftalığına vermişti.

Not:Sigorta şirketlerinin tuhaf koşulları olabiliyor.Eğer arabanızı servise çekiciyle götürmemişseniz araba tahsis etmeye bilir.

axaoyak ta 3 le7 gun arasındadır bu teminat.ancak servise cekiciyle götürülmesi gereklidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaslar, arabayi aldigim zaman merbil in anlasmali olan yapi kredi sigorta tarafindan kasko yaptirdim, gel gelim memlun degilim, bir cok yerde gecmiyor, autoking de fln, adamlara telefon actim dedim yapi kredi ile anlasmaniz varmi, mini onarim anlasmamiz yok dediler, bide bir cok yerdede anlasmalarini iptal etmisler, buyuzden kasko olayini degistirmek istiyorum, sizce hangi sirketi onerirsiniz?

dostum sana isviçre ve axa oyaktan yardımcı olabılırım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim icin valla her yerde gecmesi onemli kasko nun autoking mesela.. oraya cok isim dusebilir allah korusun,.. yapi krediyi batti batacak artik,, son 1 haftam

kaskonun dolmasina..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...