Jump to content

Kasko şirketleri.

cerman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracın şu anda devam eden bir kaskosu varmı?eğer yoksa 1414ytl yapıkredi.

varsa ve hasarsızlık indirimi hakkı mevcutsa daha düşük çıkar. axadan fiyat verebilmem için tc kimlik ve police bilgilerini almam gerekir.

aig sigorta içinde bu bilgileri verdikten sonra bi teklif veririm

axadan yaptırmanı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 114
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

21

• Mücahit

14

• cerman

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sanırım Güven sigortaydı, yanıltmış olmayayım ama babamın üyesi olduğu bir derneğe Mücahit abi'de olduğu gibi indirim yapıyorlardı. Haliyle babam kaskoyu ondan yaptırdı bizim 98 Mazda 323'e. Sonra 2002 yılında araç selden pert olunca, piyasa değerinin altında bir para ödemişlerdi. Haliyle dernek ve sigorta şirketi sonradan papaz oldular ama olan bize oldu. Paramızı eksik aldık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alım satımda indirimi kabul etmezler muhtemelen nisbi harç alıyorlardır ama kaskoda senin beyanını soruyorlar... Tabii sonradan eksik sigorta veya aşkın sigorta diye pislik çıkarma ihtimalleri var her zaman....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet biliyorum, yani ben %10 olarak biliyordum ama %15 miş... Eksik sigorta ve fazla sigorta bu sigorta şirketlerinin gizli silahıdır, önceden belli etmezler sonra eksper böyle diyor derler...Sigorta şirketleri sözkonusu olduğunda pislik her zaman olur, gerçi onlar da haklı vatandaş yol veriyor her şeye...

Mesela siz şunu biliyor musunuz, eksper her iki tarafın onayıyla belirlenir normal olarak, yani eksperi reddetme hakkınız var ama bu ne kadar işler, bizim 3 yılda bir işimiz düşer eksperlere, onların 3 günde bir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bir sıkıntı yaşamadım çok şükür gerek olmadı ama bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum bir defa astra varken ön cam değiştim parasını peşin ödedim 2 gün sonra kaskodan aldım başkada bir işim olmadı.13 950 kasko bedeli olan arabaya çok değilmi ya 850 ytl

istersen özelden araç bilgilerini ver yarın birde burda hesaplatayım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde şöyle bir husus var; aracı ilk aldığımda bayinin (koşuyolu merser) acentası başak Sigortadan yaptırmıştım;onların yılda bir kereyi geçmemek şartıyla 500 milyona kadar oluşan hasarların "hasarsızlık indirimini" bozmayacağı söylenmişti. Takip eden yıl; bir arkadaşımın eşinin sigorta acentası açmasıyla;hatır için, acentası oldukları "axa oyak"tan full kasko yaptırdım. sis farımın kırılması nedeniyle axayı arayıp,250 milyonluk hasarımın "hasarsızlığı "bozup bozmayacağını sorduğumdaaldığım cevap"1 ytl bile olsa bozar"dı. Üstelik axa başaktan daha pahalı. >:( Kasko yaptırıken bu konuya da dikkat etmenizi öneririm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kasko fiyatı alırken dikkat edilmesi gerekenler.

araç değeri

sıfır araçlar için yeni değer klozu

ihtiyari mali mesuluyet oranı

sürücü ve yolcular ferdi kaza hukuksal koruma

deprem sel vs. muafiyet oranı

ödeme şekli

yol yardım limitleri

kiralık araç hizmeti

hasarsızlık limitleri

bunlar kasko fiyatını etkiliyen önemli unsurlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaskom haftaya bitiyor buğün hesaplattım tam kasko 585 ytl tuttu aynı yere diğerinin bittiği gün yapın dedim aracın kasko değeri 29600 ytl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...