Jump to content

İstanbul'da Usta

merkamb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracı 2 gün önce yani c.tesi günü aracı adem ustaya götürdüm.Aldıktan sonra ilk bakıma gidiyordum ne çıkcak diye epey bi korktum.Korktuğum başıma geldi zaten dünyalar çıktı :D Neyse gittim dükkana arabayı aldık lifte..Tek tek bütün sorunlarını bana bizzat gösterdi bundan çok memnun kaldım burası değişcek burası değişcek yapmadı..burası şöyle olmuş o yüzden böyle böyle sorun çıkar değişmesi lazım diyo..bu güzel bişe diğer ustalar gibi değil..Adem ustayı bundan dolayı tebrik ediyorum..Arabada;

buji kabloları

rotiller

rot başları

fren merkezi

fren balataları

2 adet Z rot kol

sağ kulak

bide galiba alt kulak :)

viraj denge lastikleri

yağ filtresi

hava filtresi

motor yağı değişcek

antifriz eklencek

rota sokulcak

bi kaç parça daha vardı..parça fiyatı 450 lira işçilik fiyatını söylemim ama ucuz da değil,abartılacak kadar pahalı da değil..bu arada araç 2 gün yatcak...forumda herkes adem usta adem usta diye yanıp bittiği için işin ehli adam diye gittim gözüm kapalı teslim ettim aracı..aracı aldıktan sonra bi süreyim bakayım tekrar yorumumu yapıcam ama ilk izlenim güzel o kadar işin içinde söz verdiği gibi benim aracı aldı,ilgilendi..umarım iyi iş çıkarırsın adem ustaaaaaaaaaaa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı 2 gün önce yani c.tesi günü aracı adem ustaya götürdüm.Aldıktan sonra ilk bakıma gidiyordum ne çıkcak diye epey bi korktum.Korktuğum başıma geldi zaten dünyalar çıktı :D Neyse gittim dükkana arabayı aldık lifte..Tek tek bütün sorunlarını bana bizzat gösterdi bundan çok memnun kaldım burası değişcek burası değişcek yapmadı..burası şöyle olmuş o yüzden böyle böyle sorun çıkar değişmesi lazım diyo..bu güzel bişe diğer ustalar gibi değil..Adem ustayı bundan dolayı tebrik ediyorum..Arabada;

buji kabloları

rotiller

rot başları

fren merkezi

fren balataları

2 adet Z rot kol

sağ kulak

bide galiba alt kulak :)

viraj denge lastikleri

yağ filtresi

hava filtresi

motor yağı değişcek

antifriz eklencek

rota sokulcak

bi kaç parça daha vardı..parça fiyatı 450 lira işçilik fiyatını söylemim ama ucuz da değil,abartılacak kadar pahalı da değil..bu arada araç 2 gün yatcak...forumda herkes adem usta adem usta diye yanıp bittiği için işin ehli adam diye gittim gözüm kapalı teslim ettim aracı..aracı aldıktan sonra bi süreyim bakayım tekrar yorumumu yapıcam ama ilk izlenim güzel o kadar işin içinde söz verdiği gibi benim aracı aldı,ilgilendi..umarım iyi iş çıkarırsın adem ustaaaaaaaaaaa :D

Adem ustaya götürdüysen korkma :)

Müşteri memnuniyetini de sağlar. Yapıldıktan sonra şikayetçi olduğun şeyler var ise tekrar git dayan kapısına :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tek ustam başkasını tanımam gene küçük  bir problemim var ne kadar çat kapı gelinmesinden hoşlanmada bir çayını içmeye gideceğim :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

adem usta iyi yapmış araba çok iyi bugün aldım yürürüde iyi ama fiyat konusunda biraz hayal kırıklığına uğradım yeni bir konu açtım zaten orda yorum yaparsanız sevinirim..sanki biraz fahiş gibi geldi fiyat ama ustalığına bişe demiyorum on numara yapmış arabayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koca İstanbul'da malesef bu araçlardan  anlayan pek fazla insan yok benim ne problemi olsa ona giderim fiyat kıyaslaması yapamayacağı çünkü araçla bu kadar ilgilene bir usta tanımıyorum belki mazda servisinde  çok iyi ustalar vardır ama güçü müz oraya yetmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen mazda servise fiyat sormaya korkuyorum bi keresinde silecek kolu lazımdı fiyat sordum komple silecek takımı verebiliyoruz oda 300 lira diyo sadece 1 tane kol lazım diyorum 2 kol verebiliriz onun fiyatı da 250 lira takım alsan daha iyi diyo :s sonra sanayide 40 liraya bulmuştum oda sıkıntı verdi onuda dün adem usta tornacıda yaptırdı :)))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar o zaman bende sizden bir tavsiye isteyeceğim 2-3 aya kadar ya lantis yada 323hb alıcam bu araca gidip bir serviste expertis mi yaptırsam daha sağlıklı olur yoksa adem ustaya mı göstersem daha sağlıklı olur yorumlarınızı bekliyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ha trafik polisi ha servis ikiside canavar benim gözümde artık :D

kardeş niye böle önyargılısın ki servislerde bütün parçalar orjinaldir arabanda en ufak bir uyumsuzluk vede problem yaşamazsın hemde uzun ömürlüdür. tabii kalite biraz pahalıdır. yani piyazada beş para etmez bir parça takarsın seviste belki 3 katıdır fiyatı, ha gerçi o kadarda farketemez ama faydada görmezsin hele elektrik aksamında hiç görmezsin o farkıda yakıt olarak vede performans kaybı olarak ödersin , samimiyetimle söliyim orjinal bir hava filtresi ile yan sanayi arasında dünya kadar fark eder her bakımdan arasında 2 kat fark vardır fiyatta ama 100 km de o farkı amorti edersin dikkatinize sunulur.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısınız adem ustayı biliyorum hatta telefonda konuşmuşluğum bazı konularda bilgi almışlığım bile var ama ben usta bakımından sölemedim yedek parçaların kalitesi bakımından yorum yaptım bendende saygılar selamlar. ayrıca bahsi geçen ustaya da selam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arkadasım kimse adem ustanın akrabası değil . Elazığ'dan kalktım 92' 626 götürdüm. Bilgisayara bile bağlanmıyordu , motor, elektrik , herseyi bitmişti . Yapıldı 14000km oldu tek sorun çıkarmadı. Burada tecrübesi olmayan kimse yazmıyor  . Eğer aracında sorun varsa , götür baksın . gözden kaçırdığı bir yer vardır , o da insan neticede . Ben 20 yılda ne ustalar gördüm arabanın anasını ağlattılar. Adem ustaya haksızlık ediyorsun bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir hışımla çıkıp buraya bişeler karaladım adem ustayla ilgili o yüzden ö.dilerim kendisinden de dün sabah beni aradı conta kapağı için gidip maslaktan almış sağolsun gel takalım dedi..Dün hayatımın dersini aldım adem ustadan saat 18 de dükkana vardım hoşgeldin beşgittinden sonra giriştik arabaya..silecek kolu adem ustanın yaptırdığı yerden değil, bu sefer başka bir yerden patlamış zaten vida atılmış çıkarıp baktık pert olmuş onları yaptırdık 2 silecek başı tornalandı....aşağıdan ses geliyordu onuda 2 saat uğraşarak halletti adem usta..z rot başı tekrar değişti...ya dün ben harbiden bu yaşıma kadar mahçup olmamışım onu anladım dün çok ama çok mahçup oldum..toplamda 3 saat uğraşmanın ardından sadece parça parası aldı..büyük bi ders oldu adem ustaya gitmeyip başka ustaya gidenlerin aklı yok derim artık tek usta adem usta..telefonu soran arkadaş 05353155719 ara adem ustaya git..dün anladım ki arabanda sorun varsa sadece ona gidip yapalım demek yetiyor...ayrıca "bu dükkanı kendi dükkanın gibi görmüyorsan bu gelişin son olsun tekrar gelme" demesiyle gönülleri fethetmiştir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...