Jump to content

İstanbul'da Usta

merkamb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Memnun değilsen gider şikayetlerini söylersin tekrar bakar para da almaz. Benim tanıdığım Adem usta böyle en azından diyecektim yazmamıştım dün ama sen yazmışsın :)

İnsanoğlu işte. Yaşadığı şeylerden ders çıkartıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun hallolduysa problem yok ama foruma veya herhahngi bir yere bir yazı yazmadan önce gerçekten işin artık çıkmaza girmiş olması gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta insan yapısı bu cihazlar, yapanlar da insan , hata olması olası. Problem hatanın çözülmesine katkıda bulunulmuyorsa başlıyor ki zaten öyle bir durum olmamış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ekinciler otomotiv

Mimar Sinan Mah. İstanbul Cad. No:16 / 2 Sok. No: 10 Esenler / İstanbul

Telefonu : 0212 568 69 45

Cep Telefonu: 0535 315 57 19

Adem Ekinci

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçenlerde Teber ustaya ugradım-bostancı oto sanayide.

Mazda kısmını küçültmüş,yan tarafa kocaman Toyota bölümü açmış.

ustalar aynen duruyor.gayet ilgilendiler arabayla,ufak tefek sorunları hallettiler.

oldukca iyiydi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Ben daha yeni mazdacıyım arabayı alalı 6 ay oldu.

Mazda bahar indiriminde Maslak EVO'ya gitmiştim.

Orada İsmail usta ile tanıştım.

Bence hem muhabbet olarak hemde iş kalitesi olarak iyi bir usta.

Daha önce sanayide rasgele gittip bana bir sürü masraf çıkarttığı yerleri birçoğu orjinal parçalarla yetkili servis olmasına rağmen daha uygun fiyata yaptılar.

Ayrıca bildiğin yetkili servisler gibi değil.

Beraber arabanın altına girdik, bana arabanın motoru yürürü ile ilgli birçok şey öğretti.

Ve bence en önemlisi İsmail ustanın benim arabamla ilgilenirken en az benim kadar keyif aldığını gördüm.

Böyle usta bulmak zor herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

23 ocak 2012 de bıraktım aracımı (2007 m 3 dynamic sedan)adem usta ya  bugün aldım.

bagajda su sızıntısı başta olmak üzere, genel bir bakım kontrol yaptı usta. sağolsun iyi ilgileniyor,

araca verdiği değer her halinden belli.

bence ustayı zaman bakımından sıkıştırmadıktan sonra, (gün içinde arayıp bilgilendiriyor zaten) bakılması gereken belli detayları kontrol ediyor zaten. ben tavsiye ederim.

yeni adresinin linkini yazıyorum alta, adres çubuğuna kopyalarsanız yeni yerini tam olarak görebilirsiniz.

(not: fiyatlar normal)

https://maps.google.com/?ll=41.01312,28.881316&spn=0.001168,0.002642&t=h&z=19

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahanda ranza.... Eski mazda 323 Practicamla yaşadığım serüveni forumu takip edenler iyi bilir. İstanbuldaki  Servisler ve Ustalar hakkında yaşadıklarımın detayına girmeden sadece bir kaç puan vereyim, kırıcı olmadan bi kaç özelliklerini yazayım. Feramus usta;İlk gittiğim usta. Aracında yağ yakması var, otomatik şanzımanın sorunlu dedi. Bir şey yaptırmadım, başkasına danışayım dedim. 5 puan. Mazda Merser Anadolu yakası; aracın motoru şanzımanı iyi sadece orjinal distrübütör takılacak. Otomatik şanzıman filtresi ve yağını değişip 200 Tl aldılar. Taber  ustadan çıkma bir distrübütör alıp deneme için verdiler yolladılar sonra Taber abiyle nerdeyse papaz oluyorduk.4 puan. Özaydın Mazda: Aracınızda hiç bir sıkıntı yok, abi gelmişken bi sanayiye uğrayalım bir parça alıcam deyip deneme sürüşümüzde servis dışı başkasının aracını tamir edip parasını alan ustayla servise dönüş:) 0 puan. Çok yer-adam gezdim, kurcalayalım dediler kurcalatmadım seni övdüler geldim: Adem usta. ilgi alaka süper, mazdacıların tekkesi,çay-kahve- menemen- 1 aya yakın  dükkanında kalan araba, 2 defa motor revizyonu, bilimum parça değişimleri; 5000 Tl para. 1 Puan:). Ayrıntıya girmiycem. 2 defa motor revizyonu sonrası sente atan arabayı tamir eden, aracın en son piston eteği kırması(çin malı kullanılmış haberim yok) sonucu segman ve piston değiştirip yarım motor yapan, tüm rölanti sorununu 1 litre benzini püskürterek çözen ibrahim usta (edirne),6 Puan. Aramızda distribütör krizi yaşanmasına rağmen aracı elden geçiren bir çok sorunu çözen,şanzımanı 2 defa revize eden Taber usta. 7 puan. Aracı  NGS cihazına götürdüğümüz Mazda Orhan 3 puan.  Daha hiç elimi sürmemişken;aracında yağ yakma varmı bunu tespit edelim ama varsa orjinal parça kullanmazsak elimi sürmem diyen eski mazda ustası Mehmet Cartoğlu( edirne). 9 puan. Totalde 9000 Tl  belki fazlasını harcayıp pes eden ve aracı kardeşime yeni araç alırken takasa veren bendeniz. 10 puan:))). Mazda 3 e terfi ettim aracım 2006 model sport dynamic OV,,,,,SEN SAĞ BEN SELAMET:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağolun, benim amacım sadece kulaktan dolma bilgilerle bir işe dalınmaması için yaşadıklarımdan çıkardığım sonucu aktarmak. Mazda iyi bir arabadır ama arabanız ne kadar Mazda onu lütfen gözardı etmeyin. Orjinal olsun kafanız rahat etsin ve serviste bile sorunuzu çözmeye çalışıyorsanız balıklama dalmayın. Serviste en azından bir üst merciye şikayet hakkınız olduğunu unutmayın.Servis sizi sallamasa bile çat pat İngilizcenizle genel merkeze yazsanız illaki size döner Mazda. Bunlarda kul yapısı araçlar ve o servislere her hafta olası sorunlar hakkında bir çok döküman gelir ancak okuyan kaç kişidir işte orası meçhul.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

ikitelli bağcılar güngören otosanayii sitesinde.aykosan tarafındaki kapıdan girersen soldan ilk sokak.Açık adresi bilmiyorum.Özel mazda servisidir.Mazda ve oto üzerine sertifikalrı var.Birde mazda servisidne çalışırken uluslar arası ödül almış galiba.öyle duymuştum.Benim gittiğim servis orası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...