Jump to content

İstanbul'da Usta

merkamb
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Adem Usta için; karşıya geçmeye üşenmemek gerekiyor bence, yüzlerce kilometre yapanlar var...

Aslında avrupa yakasına taşındım birkaçsene oldu ama esenler tarafını hiç bilmiyorum kesin kaybolurum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında avrupa yakasına taşındım birkaçsene oldu ama esenler tarafını hiç bilmiyorum kesin kaybolurum :)

İstanbul'da aracın varsa; navigasyon ve otomatik vites olmazsa olmazlardan gibi...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizimde bir ustamız var Isparta'da Başçavuş oto. Serkan Usta. Kendisinin önünde 8-10 araçtan eksiğini görmedim. Hep doludur eli. Mercedesler, mazdalar, chrokeler... bu arada kendisininde mazda servisinde bir geçmişi var galiba. Yalnız dedim ya eli dolu, gidip serkan usta akşama bitsin dersen, al arabanı yapamam diyebilir. Sıra konusunda babasının oğlu olsan hak yedirmez. Bu arada şimdiye kadar hiç tanışmadığım adem ustayla 2 ay içinde tanışacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

iyi geceler arkadaşlar aracma ön takım yaptırmam gerekiyor gebze veya istanbulda tavsiye edebileceğiniz usta var mı acaba rot kolları değişmesi gerek direksiyon kutusunun da tamir görmesi gerek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyi geceler arkadaşlar aracma ön takım yaptırmam gerekiyor gebze veya istanbulda tavsiye edebileceğiniz usta var mı acaba rot kolları değişmesi gerek direksiyon kutusunun da tamir görmesi gerek

Onceki msjlarda da denildigi gibi adem ustayi tavsiye ederim en iyi mazda ustasi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikitelli otoyuksel i tavsie ederim yetkili servisden ayrilmis uluslararasi mazda servisleri yarismasinda dereceyi girmis bir ustadir.2 yila yakindir o servise gidiyorum tavsiye ederim.

baya yazdim ha  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikitelli otoyuksel i tavsie ederim yetkili servisden ayrilmis uluslararasi mazda servisleri yarismasinda dereceyi girmis bir ustadir.2 yila yakindir o servise gidiyorum tavsiye ederim.

baya yazdim ha  :tey:

Oto veysel değil miydi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbul da adem usta ile tanıştım gerçekten işinin ehli biri tavsiye edebilirim ben işçiliğinden memnun kaldım arabada ne değişmesi gerekiyorsa söylüyor gerisi sana kalmış herşeyi de en ince ayrıntısına kadar anlatıyor

adem ekinci

mehmet aif cad yüksel sok no 3

merter güngören istanbul

0535 315 57 19

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...

Selamlar Herkese

İstanbul' da servis dışında tavsiyede bulunabileceğiniz iyi bir Mazda ustası tanıyanınız var mıdır?

Paylaşırsanız memnun olurum. 

saygılarımla

Ahmet Çeri

0533 637 58 32

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

-Mazda Ekinci Adem Usta Mehmet Akif Cad. Yüksel Sok. No:3/Merter-Güngören-İstanbul 0212 568 69 45
-Oto Veysel Öner bey 0 532 544 39 18
-Yuksel Oto 0 536 626 00 16

istanbulda bu üç ustayı tavsiye edebilirim hepside işinde ehil ustalardır adem ustamı birebir tanıyorum işinde gerçekten ehildir diğer ustaları tanımıyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bu ve benzeri konuları tek bir yerde toplamak amacı ile önceden açılmış bir konuyu makaleye çevirerek diğer konuları kilitlemeye karar verdik.

Aşağıdaki makaleyi mümkün olduğunca güncel tutarak ve soranları buna yönlendirerek daha faydalı olabileceğimizi düşünüyorum.

Burada belirtilen tüm ustaların güncel iletişim bilgilerini lütfen makaleye yorum olarak ekleyelim, biz de makaleyi sizin bilgileriniz çerçevesinde en güncel halde tutalım.

http://www.mazdaclubtr.com/page/makale/_/genel/t%C3%BCrkiye-geneli-mazda-usta-tavsiyeleri-r27

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...