Jump to content

Lantis LPG Ayar Tutmuyor Yardım (Lantis 1996)

626 GLX HB AT
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam  ben izmirden mert 96 lantis düz vites aracım son 1 aydır lpg sorunları yaşatıyor.en son bayramda uzun yola giderken lpg full olmasına rağmen araba gaz yememeye silkelemeye başladı ve benzine geçti. bende bayram boyunca benzinde kullandım.dönüşte mahirotogaz a gittim.lpg orada takılmış ve garanti devam ediyor.regülatörü değiştirip eve gittim ertesi gün aynı sorun baş gösterince geri gittim aracı bırakıp işe gittim akşam aldım arızanın lpg beyninde oldunu söyleyip sorunun çözüldüğünü söylediler . bugün yine aynı araba gaz yemiyor,regülatörün orlardan fıııııssss diye hava kaçırma sesi geliyor ve sanki araç rçölantide subab sesi yapıyor.işin kötüsüğ araba artık benzindede gaz yemiyor eskisi gibi.izmirde kimi önerirsiniz lpg ayarı için.bu arada platinica marka lpg kiti.

Edit:Başlık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Garanti devam ediyorsa neden takan kişilere gitmiyorsun ? Düzeltmek zorundalar..

Gerekirse komple kiti değişmek zorundalar.

Sorun çözülmezse para iadesi ile geri verebilirsin kiti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten taktırdığım yere gidiyorum.

Edit: Tamamı büyük harften oluşan mesajlar site kuralları gereği yasaktır. Tekrarında mesajınız silinir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3.Sanayi'de Delta Otogaz var. Orada Ercan Bey'le görüşün. Platinca servisi değil ama elinde sizin sistemin ayar kablosu ve programı varsa sorununuza çözüm bulur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

......

izmirde kimi önerirsiniz lpg ayarı için.bu arada platinica marka lpg kiti.

Zaten taktırdığım yere gidiyorum.

Edit: Tamamı büyük harften oluşan mesajlar site kuralları gereği yasaktır. Tekrarında mesajınız silinir.

İlk mesajınızdan siz ne anlarsınız?

Biz "buradan memnun kalmadım, başka nereye götürebilirim?" dediğinizi anlıyoruz. Garantisi devam eden bir ürünü başkasına elletirseniz garantiniz bozulur. Boşu boşuna zarar etmeyin dedik ama hata ettik herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Anladığım kadarıyla başka yerleri de kurcalamışlar. Benzinde sorunsuz olan araç şimdi benzinde de problem çıkartıyor dediğinize göre ilk akla gelen bu oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun çözüldü akşam iş çıkışı gittim yine adamlar kapamış gitmiş.benede dündar ustamızın yanına uğradım.vallahi dündar ustanın elleri sihirli ya anında halletti sağolsun.tüpün kafasımıdır nedir fııııs  diye ses geliyordu ordan orda bi vidamı ne var onu bi sıktı hooopppp düzeldiii heralde arbaya yüzde 80 hava yüzde 20 gaz geliomuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...