Jump to content

Mazda Almayı düşünüorum...

KARAASLAN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle tekrardan selamlar tanışma bölümüne msj yazmıştım ama tekrar yazmaktan el aşınmaz :) ben Çorumdan hakan 21 yaşındayım şu an aksarayda okumaktayım. 91 model lada samaram war geçenlerde bi  1997 model mazda 323 sedanla takas teklifi geldi arkadaştan 240 binde kabortası ii durumda 6-6.500 gibi fiyat  biçilio arabaya. Araç fiyatı sizce nasıl ? aracımın üzerine 1.250-1500 gibi bi mewla wermem gerekio. Ladadan daha çok memnun kalacağımı düşünüyorum yine de sizlerin bi fikrini sormak istedim. Birde 1997 modeller 16v mi araç 1600 motor. Şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan okulda olduğumdan dolayı elim kolum bağlı gibi bişey ama memlekete gidince bi görüşcem adamla üste 2000 lira istiyor. Bakalım sağlamsa araç takasa girerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2bin istedi diye 2bini tık diye verme kardeş yap pazarlıgını araban iyi durumdaysa hiç çekinme pazarlıkta mazdadan memnun kalırsın hem marka farkı hemde kalite farkı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle tekrardan selamlar tanışma bölümüne msj yazmıştım ama tekrar yazmaktan el aşınmaz :) ben Çorumdan hakan 21 yaşındayım şu an aksarayda okumaktayım. 91 model lada samaram war geçenlerde bi  1997 model mazda 323 sedanla takas teklifi geldi arkadaştan 240 binde kabortası ii durumda 6-6.500 gibi fiyat  biçilio arabaya. Araç fiyatı sizce nasıl ? aracımın üzerine 1.250-1500 gibi bi mewla wermem gerekio. Ladadan daha çok memnun kalacağımı düşünüyorum yine de sizlerin bi fikrini sormak istedim. Birde 1997 modeller 16v mi araç 1600 motor. Şimdiden teşekkür ederim.

bak ben 19 yaşındayım 3-4 yıl boyunca yemeden içmeden yazları çalıştıgım kışları harçlıgımdan biriktirdğim parayla 19 yaşında mazda 323hb sahibi oldum pinti diyebilirsin ama şu anda 19 yaşında kırmızı 17" jantlı spor mazda sahibiyim benimle aynı sewiyede tutabilceğin bi öğrenci yok araç bakımından...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o fiyata düşünmeyin bile... ama araca bir bakın, bir hata kusur var mı. normalde o şartlarla hiç bir mazdacı vermez aracını bir ladaya karşılık. Hem eski bir lada hemde 323 kullanıcısı olarak arada dağlar kadar fark var... aracı yice bir kontrol ettirin, okeyse düşünmeden alın...

haklısın abi bi sorun olabilir ama nakit sıkıntısı bazen herşeyi yaptırır :(
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Wukill kardeş pintilikle alakası kesinlikle yok onun sen aslanlar gibi biriktirmişsin paranı almışsın arabanı sana helal olsun demekten başka diecek lafım yok

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-42WQQaXQQ16470476WQQpXQQdisplayitem

Abilerim kardeşlerim araç bu sinopta su- yağ eksiltmesi warmı die sordum. yok dedi sadece ustası uzun yola çıkmadan yağına bak demiş. İlk resimde bi kaç yer paslı duruo ama onların sakıncası yok benm için önemli olan motor. Kaborta gibi 300-500 le halledilecek birşey değil sonuçta . Bu arada araç 240 bin değil 211 binde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ha bir de ---arabayı değiştirmemin sebebi iki sene önce ev aldım iskan masrafları için düşük modele ihtiyacım oldu ondan,--- dedi bana. Birde serwise götürdüğüm zaman aracın motorunun ömrü weya hatası konusunda bi bilgi edinebiirmiyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ha bir de ---arabayı değiştirmemin sebebi iki sene önce ev aldım iskan masrafları için düşük modele ihtiyacım oldu ondan,--- dedi bana. Birde serwise götürdüğüm zaman aracın motorunun ömrü weya hatası konusunda bi bilgi edinebiirmiyim?

elbette edinirsin kendi ustan varsa anlaması gerekir ama daha önce japon grubu bi arac tamir etmiş olsun yani aa bakıyım bu mazda heralde dur şunun burasında söyle bi icat wardı bu japonlar çok zeki adam arabaya bak be falan muhabbete başlarsa korkmaya başla derim :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla babam memlekette bi kaç kişiye sormuş toyotanın adı çıkmış mazda daha rahat demişler :) işte babam ustayla gidip bu hafta sonu weya önümüzdeki hafta bakacak arabaya. Hepinize ayrı ayrı teşekür ederim. Sticker gibi bi amblem warsa aracı alır almaz yapıştırıyım :):)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nedenmi mazda ? çünkü sorunsuz problemsiz güven veren bir marka.exrtrem bir örnek olacak ama bugün dünya ticaretinde söz sahibi olmuş yahudilerin ilk tercihi genelde mazda'dan yanadır.bugün israile gittiğiniz zaman polis otolarının bir çoğunun mazda olduğunu göreceksiniz israil halkı  mazdayı sever.sokaklarda bir çok 323 görürsünüz yahudiler her şeye kolay kolay para vermezler alacakları ürünün kaliteli sağlam ve hesaplı dayanıklı olmasına önem verirler ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...