Jump to content

Modifiye sonrası için bilgi

guntan_83
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sizden birşey ögrenmek isterim aracın resmini ekledim bu araç muayeneden geçer mi body kit ve jantlar sorun olur mu acaba bilen arkadaşlar var ise cevabınızı bekliyorum 3 cü ayda muayenesi var da....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastiklerin durumu iyi ise yürüyen falan çıkmaz gibi geliyor, bazı şehirlerdeki ilçelere belirli zamanlarda görevli geliyor muayene için, isterseniz ilçelerde yaptırın vizesini yok stop lamban çatlak yok farın az yanıyor gibi bişi çıkmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım hocam ya aslında tanıdık bulsam hiç sorun değil bu işler böyle yürüyor olmaz sa artık sigortacıya verip hallettiririm onlar çözüyor işi. Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne demek, ben ilçede ıspartanın uluborlu ilçesindeyim buraya gelen görevli ön takım lastik çürük oynayan aksam kısmına bakıp gidiyor yani merkez şehirlere göre rahat bi araştırın milletle yüz göz olmadan kendiniz halledersiniz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o zaman bir sorayım Boluda nasıl oluyor ona göre hareket ediyim. Dediğiniz gibi birşey var ise o şekilde yaptırırım hocam. Önceden burası çok sıkıydı gecenlerde ama baya oluyor tüv deki bir usta boyada sorun var diye elindeki tornavidayla arabayı çizmiş bile bile arabanın sahibide bir sinirleniyor ustanın elinden tornavidayı alıp ustaya sokuyor ondan sonra muayeneler biraz rahatladı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o zaman bir sorayım Boluda nasıl oluyor ona göre hareket ediyim. Dediğiniz gibi birşey var ise o şekilde yaptırırım hocam. Önceden burası çok sıkıydı gecenlerde ama baya oluyor tüv deki bir usta boyada sorun var diye elindeki tornavidayla arabayı çizmiş bile bile arabanın sahibide bir sinirleniyor ustanın elinden tornavidayı alıp ustaya sokuyor ondan sonra muayeneler biraz rahatladı :)

bu olay nerde bilmiyorum ama çamurluktaki bi egrilik için usta tornavidayla çamurlugun iç tarafından vurup dahada yamultmus araç sahibide ustanın ayagına sıktı bu olayda denizlide oldu sonra düzene girdi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla hocam aynısı bizede olsa bizde yaparız çünki o kadar emek verip o parayı kazanıyoruz. Adamın biri gelecek vuracak çizecek bende bakıcam :)

Bencede bende yaparım valla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...