Jump to content

Kayınpedere yardım

sercan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Konu hakkında bilirkişi değilim ama, Peugeot 407 bizim firmada var, uzun süredir kullanıyoruz. Açıkçası hiç memnun değilim, sebebi ise; 

1- arabanın önü yere çok yakın, her tümseğe plaka sürtüyor

2- Özellikle otomatik için, şanzuman berbat..Güç lazım olduğunda acil, güç yerine 3 ün 1 ini veriyor

3- manevra kabiliyeti beni hiç tatmin etmedi.

Tabi bunlar benim şahsi sürüş tecrübe ve düşüncelerim.Belki başkasının hoşuna da gidebilir, başım üstüne.

Gözünü seveyim Mazda'nın !! :)

Plaka vurma konusunda katılıyorum.Plakalık değiştirmekten sıkıldı bizim arkadaş :D Aracın önünü biraz kestireceğim diyordu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim işyerinde biri fiat linea aldı hiç memnun olmadığı söylüyor. araç dökülüyor resmen diyor. daha 2 yaşında aracın kapısı bozuldu, kapalı olduğu halde açık uyarısı veriyor haliyle aracı kitlediğinde kapı açık algılandığı için aracı kitlemiyordu. servise götürdü. kilit mekanizmasının içinin paslandığı için yaptığını söyleyip pasını temizlemişler.düzelmiş :D böyle bi arıza tuhafıma gitti doğrusu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kia Cerato - Dizele bindim. 115 bhp motoru ile hakikaten tazı gibi ama bir süre sonra motor sesi çok çıkmaya başlıyor gibi geldi bana.

şu motor sesi öldürüyo zaten adamı traktör gibi gar gar gar  :kafa:

2006-2007 mazda 6 bulabilirsem izmir de temiz, dizel var diye kandırcam götürcem, 6 nın direksiyona geçtimi büyük ihtimalle verir kaporayı hemen :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu corollalar iyi ama bu kasa pek tutulmadı nedense tipi mi kayıktır nedir :D

evet bence de bu model fena deildi ama neden tutmadı ilginç ;D

arka tasarımını opel vectralara benzetmişimdir bunun hep :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

en iyisini yaparsın :) boşver dizeli, hem bakarsın sonra 3ü ona 6yı kendine alırsın :D  olayı bencilde düşünmenin bir zararı yok :D

mantıklı katılıyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

konusmaya gec katıldım onun ıcın onceden yorum yazım bizim guzuyla bile uzun yolculukta  mola verdıgımız 2 saat gıtsek en azından durdugumuzda benzınlı olmasına ragmen biraz rolantıde bırakıyoruz araba rahatlasın diye yani bence onemlı bir durum... ancak bizim insanımız sabırsız cok aceleci

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beygir 141 den 147 ye çıkıyor, far grupları değişik, otomatiklerde vites 4 ten 5 e çıkıyor, ön konsol tamamen farklı, göstergeler daha cafcaflı, egzoz çift, sürücü koltuğu 3 hafızalı.

Aklıma ilk gelenler bunlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...