Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Kullanma Kılavuzu

huseyinMOW
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 ay sonra ...
Guest Murat KIRBOĞA

benden alsaydınız aracı 2 tane veriridim kullanma klavuzu...

Hatta birde rx8 kullanma kılavuzu hediyeli....

hehe :D

doğrudur, kendimden biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bugün Mazda 3'ümü teslim alıyorum inşallah.  :egy: Bu konu tesadüfen dikkatimi çekti.Yeni arabalarda kullanım kılavuzu vermiyorlar mı?Bu deri çanta olayı nedir peki? Kısaca 0 aracımı teslim alırken neleri istemem lazım?

Teşekkürler.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün Mazda 3'ümü teslim alıyorum inşallah.  :egy: Bu konu tesadüfen dikkatimi çekti.Yeni arabalarda kullanım kılavuzu vermiyorlar mı?Bu deri çanta olayı nedir peki? Kısaca 0 aracımı teslim alırken neleri istemem lazım?

Öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Yeni araçların hepsinde kullanma klavuzu verilir. Kullanma klavuzu araç içinde yoksa isteyin. Mazda larda kullanma klavuzu siyah çanta içinde geliyor. Deri çanta dedikleri de bu.

Bunun haricinde aracınızı teslim alırken herşeyin kontrol edildiğine ve herşeyin çalışır durumda olduğuna dair bir kağıt imzalatıyorlar. tavsiyem aracın tüm fonksiyonlarını test etmeniz ver aracı bu şekilde teslim almanız. Almadan önce ufak bir de eğitim isteyebilirsiniz. Benim aldığım bayi kendisi araçın özellikleri ve nasıl kullanılacağı hakkında kısa bir eğitim vermişti.

Bunun haricinde genelde hediye olayı vardır. Bunlar ya paspas veya arka park sensörü oluyor. paspas bu aracın standartında geliyor. park sensörü isteyebilirsiniz. tabi bunun için biraz geç kalmış olabilirsiniz. anlaşmanızı yaparken söylemeniz uygundu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler.Araç impressive olduğu için park sensörü var zaten de paspası verirler herhalde,standardında varsa direk isteyeyim :) bu araçla ilgili herşeyin çalışır olmasını nasıl kontrol edebilirim peki?Nelere dikkat etmem lazım özellikle.Aracı tanıyorum ama herşeyiyle haşır neşir olamadık test sürüşlerinde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdiden hayırlı olsun Kaça bitirdiniz pazarlığı ve nereden alıyorsunuz aracınızı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meb Başayar'dan alıyorum. 2011 aluminyum grisi mazda 3 impressive sedan otomatik 42.500 e bitti.

Teşekkürler.

MeB Başayar kontrol edecektir ama siz yine de lastik basınçlarını mutlaka kontrol ettirin. Bazı kullanıcıların 40 veya daha üstü basınçla gezdiğini gördük.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meb Başayar'dan alıyorum. 2011 aluminyum grisi mazda 3 impressive sedan otomatik 42.500 e bitti.

Teşekkürler.

ben aldığımda araç içi orta kol dayanağı çok aşınmış gibi duruyordu, serviste garantiden bunu değiştirmiştim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

sayın okkko kardeşim..benim mazda da ilk yardım çantası vermediler...dediklerine göre bu yıl ilk yadrdım çantası ile ilgili sözleşme yapılmamış..ama gelirse veririz dediler...peki polis beni durdursa, beyfendi ilk yardım çantanız yok dese sözleşme yapılmamış ben ne yapayım desem yırtarmıyım paçayı  :D...eğer sizde varsa bana gönderirsen mutlu olurum...istetdiğin belgeleri belgegeçer ile yollarım sana

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

normalde bu ilkyardım çantası ücret karşılığı satılıyor. sıfır araçlarda verilenler satış bayisinin insiyatifinde hediye olarka veriliyordur. ben ücreti karşılığı daha sonradan satın aldım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıcının insafına kalmış sanırım, benimle aynı bayiden araç alan birine hediye olarak orjinal kauçuk paspas vermişler. Bende sadece ilk yardım çantası vardı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıcının insafına kalmış sanırım, benimle aynı bayiden araç alan birine hediye olarak orjinal kauçuk paspas vermişler. Bende sadece ilk yardım çantası vardı...

sizde iyiymiş, bende hiçbirşey yoktu :)

unuttum, arka park sensörleri hediyeydi :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...