Jump to content

1. Nesil Mazda 3 Kullanma Kılavuzu

huseyinMOW
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
tuğrul gündoğan

merhaba arkadaşlar 2005 model mazda 3 aracımın kullanım kulavızunu nasıl bulanilirim türkçesi varmıdır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar 2005 model mazda 3 aracımın kullanım kulavızunu nasıl bulanilirim türkçesi varmıdır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Bende 3-4 aydır 2006 tiptronik Mazda 3 aracımın Türkçe Kullanım kılavuzunu arıyorum ama bir türlü bulamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi? Keza cam otomatiğinde ..vs sorun oldu mu tıkanıp kalıyorum,hiçbirşey yapamıyorum :(

Şimdiden yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.Hoşçakalın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

burakta bayağa bir kılavuz vardı pdf olarak türkçe... artık nerden bulduysa...

Teşekkür ederim. Burak arkadaşımızın kullanıcı adı "burak" mı? Maalesef sizleri tam olarak tanıma fırsatım olmadığı için biraz yabancı kalıyorum :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim. Burak arkadaşımızın kullanıcı adı "burak" mı? Maalesef sizleri tam olarak tanıma fırsatım olmadığı için biraz yabancı kalıyorum :(

Burak

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Merhabalar 2007 model mazda3 aldım 1.6 dinamic bu aracta yol bilgisayarı varmı ben pek anlamadım ve kullanma kılavuzu varmı türkçe bana bu konuda yardımcı olabilirmisinz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

arkadaşlar merhaba 2010 model Impressive h.b aracımı yeni aldım ama araçta kullanım

kılavuzu çıkmadı bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse varmıdır? nerden nasıl temin

edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım. Aldığım Mazda'da kullanım kılavuzu var ancak skyactive modeli için yazılmış. Elinde olan ya da pdf olarak bir yerde bulan var mı? Şimdiye kadar sadece ingilizce olanlara ulaşabildim. Kazasız ve keyifli günler dilerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Arkadaslar 2007 mazda 3 hb icin kitapcik ariyorum.nereede bulabilirim??

Araca su an biraz yabanciyim.uardimlariniz icin simdiden teaekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunuzu forumda mevcut başka konuyla birleştirdim. İlk mesajdan itibaren incelerseniz, aradığınızı bulabilirsiniz. Umarım faydalı olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba;

Satın aldığım araçta kullanım kılavuzu yokmuş. İnternetten İngilizcesini buldum ancak ABD versiyonu araçlar için elektriksel şeyler için Türkiye'deki modellerde geçerli olabilir ancak motorla ilgili konulara farklılıklar var.

Elinde 1.Nesil Mazda 3'e ait ait Türkçe kılavuz varsa bunu PDF olarak yayınlama yada fotokopisini kargolama şansı olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda da bahsedildiği gibi ingilizce kılavuz bulunabiliyor ama Türkçe biraz zor gibi. Belki @Burak abi yardımcı olabilir.

Mazda İletişim ile irtibata geçilirse sanırım bir çözüm bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...