Jump to content

2010 Mazda 3 Touring Jant

osendur
 Paylaş

Jantlar nasıl olmuş ?  

13 oy

1. 1. Jantlar nasıl olmuş ?

• Çok güzel
      3
    • Güzel
      3
    • Eh işte
      6
    • Kötü
      1
    • Çok kötü
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar yeni mazda 3 aldım da aracım 2-3 güne gelecek aracım jantları hiç kullanmadan yeni jant lastik alacağım bunun için en güzel jantları bekliyorum sizden tercihim siyahtır arkadaşlar.

17 lik yada 18 lik istiyorum mazdacılar gösterin kendinizi  :hi:

Mazda 3 touring hatchback Beyaz renktir aracım 2010 model yeni aldığım için henüz resmi yok fakat internetten bakabilecek arkadaşlar olursa kolayca görebilecektir fikirlerinizi bekliyorum...Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle belirteyim, tamamı büyük mesaj ve/veya başlık sitede yasak olduğundan düzletildi.

Jant konusunda fikir vermeden önce aracının modeli ( Sedan / HB ) ve rengini öğrenirsek ve hatta yandan bir de resmin alırsak sanırım iyi fikirler gelebilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok daha takılmadı takılınca buraya koyacağım

lenso jantlar kalitelidirler ve çok fazla ağır değillerdir Allah lastiklere patlama çatlama balon yapma sorunları vermesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence de yay lazım ama karar veremedim güzel mi değil mi diye.. Sanki bu jantlar koyu bir arabaya daha iyi dururdu. Ya da yay olmadığı için öyle geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaylar çok çeşitli. Eibach yaylar tavsiye ediliyor. Sertlik çok az artmasına rağmen araç hem daha şık görünüyor hemde yol tutuşta ciddi bir kazanım sağlıyor diyorlar. Bir arkadaşım görünüş için değil sırf verdiği güvenlik ve yol tutuşu için aldığım arabalara herşeyden önce eibach yay takarım diyordu.

Jantlara gelince çok güzel olmamakla beraber güzel. Daha güzel görünmesini istiyorsanız aracınızada ufaktan dokunuşlar yapabilirsiniz. Örnek bir resim koyacağım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bana tam yol gösterirseniz benimde yolum aydınlanır yoksa kafam karışıyor yay takarsam marka ne takacam artısımı olacak eksisi mi

fiyatı nedir vs. bilgi verecek olan varmı_?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaptıklarım sadece çok ufak dokunuşlar, aradaki farkı siz görün.

Cam filmi uyguladım,

Yay uyguladım,

Ayna kapakları siyah sticker uyguladım,

Yanda ince kırmızı sticker uyguladım,

Beyaz araçların tavanına parlak siyah sticker uygulaması yapıyorlar, çok güzel duruyor size de tavsiye edebilirim.

Bunlar maliyeti düşük ufak uygulamalar, nasıl değiştiğini siz görün.  :)

post-9-14169527888_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...