Jump to content

2010 Mazda 3 Touring Jant

osendur
 Paylaş

Jantlar nasıl olmuş ?  

13 oy

1. 1. Jantlar nasıl olmuş ?

• Çok güzel
      3
    • Güzel
      3
    • Eh işte
      6
    • Kötü
      1
    • Çok kötü
      2

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam ben cam filmi tavan filmi yaparım ama bu yayı nasıl yapacam şüpheliyim halen bana o konuda fikrim yok sence ben araca yay takarsam bu benim için avantaj olurmu bilgin varmı ayrıca güzel oldu :)

Yaptıklarım sadece çok ufak dokunuşlar, aradaki farkı siz görün.

Cam filmi uyguladım,

Yay uyguladım,

Ayna kapakları siyah sticker uyguladım,

Yanda ince kırmızı sticker uyguladım,

Beyaz araçların tavanına parlak siyah sticker uygulaması yapıyorlar, çok güzel duruyor size de tavsiye edebilirim.

Bunlar maliyeti düşük ufak uygulamalar, nasıl değiştiğini siz görün.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yay takımı ile ilgili şahsi bir deneyimim yok. Fikirlerimi önceki sayfada yazmıştım, Eibach yaylarla ilgili. Sizin için avantaj veya dezavantaj olması, takacağınız yayın markası, ne kadar alçaltacağınız, kullanacağınız yerdeki yolların genel durumu, arabaya çok kişi mi biniyorsunuz, yol tutuşu arttırmak, aracın alçalması, yakıt tüketimi gibi birçok şeyle ilgili. Bunlarla ilgili bilgi verirseniz yaptıranlar veya bilenler daha net cevap vereceklerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jant takıp süspansiyon alçaltma kiti taktır serviste daha mantıklı tabi karar sizin fakat cam filmi en koyusundan olsun araba ozaman daha güzel görünüyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınla fazla oynama bana kalırsa.Zaten arabanın görüntüsü standartında sportif.Jant konusunda daha şık duran bir jant seçilebilirdi.Uygar'ın gönderdiği ilk linkteki jantlar daha şık durur düşüncesindeyim.Tabi bu benim tercih ettiğim.Sana aldığın jant daha güzel görünür o ayrı, zevk meselesi.Aksesuarlar konusunda biraz pahalılar ama orjinallerinden şaşma derim.Bu araç için yapıldıklarından hiç bir sıkıntı yaşamazsın.Ben araç dışına orjinal süspansiyon ve marşbiyel uyguladım.Jant almayı da düşünüyordum fakat arabanın şu andaki görüntüsünü beğendiğimden ve, sertleşme ve konfordan ödün vermemek için vazgeçtim.Orjinal alçak süspansiyonlarını tavsiye ederim.Aracı o kadar çok sertleştirmiyor, esneme payı var.Tabi ben bu süspansiyonları 15" jantlarla kullanıyorum.17" takıldığında biraz daha sert olur kanısındayım.Orjinal alçak süspansiyonları da Eibach zaten.Bu markada piyasada bilinen iyi markalardan biri.Yine uygarın gönderdiği 3. linkte beyaz renk ve orjinal marşbiyel uygulanmış araç var, bence çok hoş.camlarada hafif bir film kaplatırsan çok şık durur.

arkadaşlar bana tam yol gösterirseniz benimde yolum aydınlanır yoksa kafam karışıyor yay takarsam marka ne takacam artısımı olacak eksisi mi

fiyatı nedir vs. bilgi verecek olan varmı_?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç içi içinde kapı kolu ve hoparlör çerçevelerini krom kaplılar ile değiştirebilirsin.Yine aksesuar olarak satılıyorlar.Ben yaptırdım aracın içini gerçekten çok değiştiriryorlar bunlarıda tavsiye ederim.Şık görüntü istiyorsan birde pedal setlerini alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotoğraflarını koyarsan çok memnun olacağım teşekkürler

araç içi içinde kapı kolu ve hoparlör çerçevelerini krom kaplılar ile değiştirebilirsin.Yine aksesuar olarak satılıyorlar.Ben yaptırdım aracın içini gerçekten çok değiştiriryorlar bunlarıda tavsiye ederim.Şık görüntü istiyorsan birde pedal setlerini alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aşağıdaki linklerde resimleri var fakat çok iyi çekememişim :)

3 ay oldu halada resim çekemedim, ne kadar tembel biriyim :)

http://img33.imageshack.us/img33/3118/img2103large.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/966/img2106large.jpg

http://img62.imageshack.us/img62/4026/img2107large.jpg

http://img33.imageshack.us/img33/6044/img2109large.jpg

http://img24.imageshack.us/img24/5024/img2111large.jpg

fotoğraflarını koyarsan çok memnun olacağım teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Cam filmi uyguladım,

Yay uyguladım,

Beyaz araçların tavanına parlak siyah sticker uygulaması yapıyorlar, çok güzel duruyor size de tavsiye edebilirim.

Bende yan tarafa sticker uygulaması yapmak istiyorum bu tarz.. İstanbulda nerede bulabilirim yaptırabilirim ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Cam filmi uyguladım,

Yay uyguladım,

mükemmel olmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

savaşa uyup bende arabayı alınca yaptırdım dediği gibi çok yakışıyor içerisi için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pedal seti kaldı şimdi sana :)

savaşım sen nerelerdesin ya bgn sesin hiç çıkmadı :D akşam 10dan sonra uyar buluşalım dicektim 9*10 halı saha maçı var beylerbeyinde :)

olmadı yarın boş isen görüşüp konuşalım olmadı bi maslak sanayiye giderik birlikte pedal seti bakmaya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...