Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Doğum günüm kutlu olsun arkadaşlarım ;)

Gözlerim sanırım bozuluyor artık... üstteki yazıyı "doğum günün" diye okudum ve Onur'un diğer arkadaşların doğum gününü kutladığını düşündüm, bu gün tekrar bu konuyu okuyunca meğer Onur'un doğum gününü münhasıran kutladığını idrak ettim ki, şimşek çaktı...

:D

Nice nice, sağlıklı, huzurlu ve mutlu senelere canım kardeşim... Geç oldu ama güç olmadı...

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar site yönetimi olarak herkesin doğumgününü kayıtlı mail adreslerine mesaj atarak kutluyoruz, tabii bu sistemin attığı otomatik bir mesaj...

Bunun yanında eskiden çoğu üye için burada konu açılarak kutlama yapılırdı, bunların hepsini aynı konuda birleştirdik.. Ancak 50 mesaj altındaki üyeler burayı göremediği için onları buradan kutlamanın anlamı yok, bir bakışta da kimin görüp kimin göremediğini çıkartmak mümkün değil, üye sayısı çok arttı.

Söylemek istediğim şu, sitede ne kadar aktif olur ve siz başkalarının doğumgününü kaçırmaz, kutlarsanız sizinkiler de o ölçüde kutlanır, size kendi doğumgünleriniz yerine takvimi takip ederek günü gelen arkadaşları kutlamanızı tavsiye ederim.... :)

Doğumgünleriniz de kutlu olsun bu arada.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanın birinde bir kral yanına bir hizmetçi almış.sonra hizmetçi kralın hanımıyla oynaşmaya başlamış. Birgün yine aynı saatte kralın karısı hizmetçinin odasına tam girerken kral tutmuş kolundan çekmiş, kral girmiş içeri.tam o anda hizmetçi oda da karanlık olduğindan boş bulunup krala sarılıp öpmeye başlamış. . Tabi zaten durumu bilen kral dahada hiddetlenmiş ve bağırmaya başlamış.  Hizmetçi de paniklemiş; -Özür dilerim kralım sizi eşiniz zannettim demiş:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar site yönetimi olarak herkesin doğumgününü kayıtlı mail adreslerine mesaj atarak kutluyoruz, tabii bu sistemin attığı otomatik bir mesaj...

Bunun yanında eskiden çoğu üye için burada konu açılarak kutlama yapılırdı, bunların hepsini aynı konuda birleştirdik.. Ancak 50 mesaj altındaki üyeler burayı göremediği için onları buradan kutlamanın anlamı yok, bir bakışta da kimin görüp kimin göremediğini çıkartmak mümkün değil, üye sayısı çok arttı.

Söylemek istediğim şu, sitede ne kadar aktif olur ve siz başkalarının doğumgününü kaçırmaz, kutlarsanız sizinkiler de o ölçüde kutlanır, size kendi doğumgünleriniz yerine takvimi takip ederek günü gelen arkadaşları kutlamanızı tavsiye ederim.... :)

Doğumgünleriniz de kutlu olsun bu arada.... :)

selman bey mail adresime kutlama geldi teşekkür ederim. ben espri olsun diye yazdım  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanın birinde bir kral yanına bir hizmetçi almış.sonra hizmetçi kralın hanımıyla oynaşmaya başlamış. Birgün yine aynı saatte kralın karısı hizmetçinin odasına tam girerken kral tutmuş kolundan çekmiş, kral girmiş içeri.tam o anda hizmetçi oda da karanlık olduğindan boş bulunup krala sarılıp öpmeye başlamış. . Tabi zaten durumu bilen kral dahada hiddetlenmiş ve bağırmaya başlamış.  Hizmetçi de paniklemiş; -Özür dilerim kralım sizi eşiniz zannettim demiş:)

Özür, kabahat ve büyüklük bu olsa gerek...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Meslektaşım M.Olcay doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, huzur ve bol şans getirmesi dileği ile. E-Fatura konusunda da Allah sabır versin. Ben kafayı yemek üzereyim. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Gökhan doğumgünün kutlu olsun, sağlıkla nice yaşlara birader... :)

Yüzlerce arkadaşımız daha 1 Ocak doğumlu ancak listeyi okumam mümkün olmadığı gibi, aktif olanları da bilemiyorum açıkçası....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O zaman abi; tüm 1 ocak doğumlu üyelerimizin doğum gününü toptan kutlayıverelim olsun bitsin...

Nice nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlanmalara...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...