Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

En son yaptığı modifiyenin maliyetini açık ettiyse ban yemiştir..... :D

Bu gidişle, adresini bulup o maliyeti ben açık edecem abi... Bir dost diye telefonu kapatırım... Artık, kime dost kime düşmansam Allah bilir...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Müco nice seneler dilerim, sevdiklerinle birlikte..... :)

Nice mutlu huzurlu senelere, hen ne kadar tanışmasak da, aramızda istediğimiz gibi olmasa da... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İstanbul'dan meslektaşım Koray (koray150) ve İzmir'den Mahir'in (DonQuichotte) doğum günlerini kutluyorum... Nice nice senelere, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nice sağlıklı, mutlu yıllar arkadaşlar... :)

Veli bu işin sorumluluğunu sana veriyorum dostum, çok güzel takip ediyorsun, ben kaçırıyorum arada.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nice sağlıklı, mutlu yıllar arkadaşlar... :)

Veli bu işin sorumluluğunu sana veriyorum dostum, çok güzel takip ediyorsun, ben kaçırıyorum arada.... :)

Sorumluluk bizim işimiz abi... :P

Herkesin doğum gününü kutlamak mümkün değil, forumda göze çarpan, ortalıkta dolanan, muhabbeti olan, bilgi/tecrübe paylaşan kim varsa tebrik etmeye çalışırım... ;)

Daha önceden neden yapmadın diye aklına küçük bir soru düşebilir abi... Alttaki doğum günü, online vs. olan yeri yeni gördüm... :D Kaç zamandır bende kapalıymış... Forumun üstü ile lak lak yapmaktan alttaki gizli kapaklı yerleri görmemişim... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selman abi, rahat ol bu gün kayda değer kutlanacak doğum günü yok... :P

Bu gün doğanların ortak özelliği, forumda bir günlük bulunmuş olmaları. Onlar adına üzüldüm... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...