Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bir saat önce, Gökhan :

Doğum günün kutlu olsun @emregc ve @Ali hatta @fotifoti:D

2 saat önce, Selman :

Yeni formatta alıştığımız yerde değil onun için, bir de bu işi ben takip ederdim, bir süredir raporlu olduğumdan atladıklarımız olmuştur, kusura bakmayın, hepinize mutlu ve sağlıklı yıllar..... :)

Eyvalah abiler hep beraber inşallah. Benim için duygusal bir rakama ulaştım 35 oldum :P nice 35'lere mi derler :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

19 saat önce, fotifoti :

Eyvalah abiler hep beraber inşallah. Benim için duygusal bir rakama ulaştım 35 oldum :P nice 35'lere mi derler :D 

Vay be ne ara doğdun da 35 oldun :D Nice Mutlu yaşlara :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@emregc ve @fotifoti sizlerin geçmiş doğum günleri.

Bu gün doğan @Cherkess 

Hepinize ailenizle ve tüm sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara inşallah. 

Yeni yaşlarınızın hepinize bol şans ve gönlünüzden geçirdiğiniz otomobili getirmesi dileği ile. :D

Öpüyorum gözlerinizden..Sevgiler saygılar arkadaşlar. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, İlhan :

@emregc ve @fotifoti sizlerin geçmiş doğum günleri.

Bu gün doğan @Cherkess 

Hepinize ailenizle ve tüm sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşlara inşallah. 

Yeni yaşlarınızın hepinize bol şans ve gönlünüzden geçirdiğiniz otomobili getirmesi dileği ile. :D

Öpüyorum gözlerinizden..Sevgiler saygılar arkadaşlar. 

kocaman Amiin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Burak abi bu seferki doğum günü pastan. Bulunduğun konum itibari ile, Alman pastasından oluşuyor. :D :geyik:

Abi ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte. Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah..Doğum günün kutlu olsun.

muzlu-alman-pastas%C4%B1-tarifi.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ohoo Sayın Genç, nice sağlıklı yıllar dilerim, başımızdan eksik olmayasın, muhterem zevcenizin de bugünlerde olacaktı, kendisine de tebriklerimi iletirsiniz lütfen.... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.02.2016 at 10:41, Mehmet Özdemir :

@Burak abi doğum günün kutlu olsun.

16.02.2016 at 10:48, emekli :

@Burak nice yıllara her şey gönlünce olsun

16.02.2016 at 10:55, İlhan :

@Burak abi bu seferki doğum günü pastan. Bulunduğun konum itibari ile, Alman pastasından oluşuyor. :D :geyik:

Abi ailenle ve tüm sevdiklerinle birlikte. Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah..Doğum günün kutlu olsun.

muzlu-alman-pastas%C4%B1-tarifi.jpg

16.02.2016 at 11:04, Gökhan :

Burak ad günün kutlu olsun. Mutluluk sağlık senin ve ailenle birlikte olsun.

16.02.2016 at 11:20, s.halilduru :

Doğum günün kutlu olsun @Burak 

Nice seneler dilerim. :)

19.02.2016 at 10:32, Selman :

Ohoo Sayın Genç, nice sağlıklı yıllar dilerim, başımızdan eksik olmayasın, muhterem zevcenizin de bugünlerde olacaktı, kendisine de tebriklerimi iletirsiniz lütfen.... :)

İlhan'ın da dediği gibi geçen hafta yurt dışında olduğum için cevap yazamadım. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Daha nice sağlıklı sıhhatli yıllara birlikte ulaşalım inşallah.

Doğru hatırlıyorsun Selman Abi, Neslihan'ın da doğum günü 14 Şubat , ona da iyi dileklerini ileteceğim :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koca forumda 29 Şubat doğumlu 3 arkadaşımız var. 4 Yılda bir doğum günü kutlamak zorunda oldukları için, bu kutlamayı kaçırmak istemedim.

@hakangul, @BilinçsizKullanıcı ve  @EnesBinMalik nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah. Doğum gününüz kutlu olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
17.02.2016 at 16:25, İlhan :

Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah. @cihan39 @lord_fth

ilhan bey çok teşekkür ederim..işlerim sebebiyle bayadır foruma girememiştim.. biraz geç oldu kusura bakmayın nolur

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...