Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Olsun Yunus geç meç, kabul ederiz.

Beklerim her zaman. Tost ve ayranımız bol. :D

Yani gelirsek tost ayran dışında birşey beklemeyin diyorsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani gelirsek tost ayran dışında birşey beklemeyin diyorsun :D

Tabiii, gene ben dayanamadımda tost ayran ısmarladım. Kadire sorun çay bile ısmarladım ona.  :tey::)

Yalova girişindeki tabelayı görmediniz mi?

Su istiyorsan işte dere,

kalmak için geldiysen, geldiğin yere yazıyor.  :2funny:

Eyvallah Gökhan Abi. Bu arada Geçen gün Selim Abi selam söylememi istedi sana, naapıyor Reno'lu Mazda'cı dedi :D İstanbul'a gelirse haberim olsun mutlaka güzel bi şekilde ağırlayalım dedi. Ben de sen merak etme dedim, Gökhan Abi İstanbul'da önce Allah'a sonra da bana emanet dedim.

Ve aleyküm selam. Herzaman tostlarımız hazırdır Yunus. Bende şu kokoreççiyi merak ediyorum İstanbuldaki. :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz ters taraftan geldik ya Gökhan Abi, göremedik herhalde o tabelayı :D

Evet İzmit tarafındaki derenin yanında tabela. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Hüsnü Abi, kusura bakma senin de doğum gününmüş, 950 kişi içinde görmek çok zor tabii, yaşının değişmesinden çaktım durumu... :D Konuya 2 takla attırdım, düzelttim....:)

Nice nice sağlıklı yıllar Abi... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Başlıkta adı geçenlerden Hüsnü Abi ve Mert İsmail'in arasında tam 60 yaş fark var yanılmıyorsam, e bu da güzel... :D

Aynen öyle , tam 60 yaş var :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak veya Selman  kardeşlerim. Benim doğ. gün. 14.şubat.1949.  Yıllar sonra bu mübaraek  günü  sevgililer günü diye ilan ettiler. Ben nasıl yılbaşı çoçuğu oldum hayret.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak veya Selman  kardeşlerim. Benim doğ. gün. 14.şubat.1949.  Yıllar sonra bu mübaraek  günü  sevgililer günü diye ilan ettiler. Ben nasıl yılbaşı çoçuğu oldum hayret. 

Abi aynı burtçtayız :D Eşim ile de aynı gün doğmuşsun :D Şanslı bir erkeğim vesselam , bir taşla iki kuş vuruyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burada geyik yapmayıp, doğum günümü kutlayanlara teşekkür ederim. :D

Yahu bu forumda ne kötü bişeymiş, hiç bir ayrıcalığım kalmıyor. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...