Jump to content

Doğumgünü Kutlamaları VI

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sizler isimleri bildiğiniz için ismiyle kutluyorsunuz ancak ben ismiyle tanımadığım için size ayak uydurarak Savaş abi doğum günün kutlu olsun, nice mutlu huzurlu ve sağlıklı yıllara inşallah diyeyim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

İlhan abi, dün başka mecralarda imkanım olmasına rağmen, burada kutlamak için bekledim. Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber uzun yıllar geçirmen dileğiyle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Efe doğum günün kutlu olsun

Allah söyletmiş , kısa zamanda araba sahibi olacak demek ki :D

Yeni Efe :)

Efe, yeni yaşın yeni araban yeni hayatın hepsi sana hayırlar getirsin inşallah  :)

Kardeşim, nice seneler diliyorum. Doğum günün kutlu olsun.   :) :)

Efe'cim nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah. Doğum günün kutlu olsun.

İlhan abicim, Burak abicim, Savaş abicim, Mehmet'cim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve nezaketiniz için. Doğum günümde sizden içten kutlama mesajları almak çok mutlu etti beni :)

Araba konusuna gelince body kit geldi, kol dayama geldi, egzozlar geldi ama araba daha gelmedi :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Efe :)

Dün bu söylediğini tamamen farklı anladığımı, neyi kasdettiğini ancak bugün fark ettiğimi söylesem gülmezsin değil mi ? :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün bu söylediğini tamamen farklı anladığımı, neyi kasdettiğini ancak bugün fark ettiğimi söylesem gülmezsin değil mi ? :D

yok fark ettim ben zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

@Semih Uluca ve @EgeG

Nice yaşlara arkadaşlar. Yeni yaşınızın size sağlık, mutluluk, huzur ve bol şans getirmesi dileği ile.

Doğum gününüz kutlu olsun.

RIMG0080.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...