Jump to content

Mazda3 90000 km Bakımı

xelnaga
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mrh herkese...bugun karamandan çıktım yola...konyaya yetkılı mazda servısıne gıttım...konya gırıste servısı aradım ben acamıyım dedım...servıstekıler konyanın gırısıne gelıp benı ordan alıp servıse getırdıler. :clap:..yagı, yag flıtresı polen flıtresı klıma temızlıgı antı bakterıyel... bujıler balata bakımı kumanda kılıdı..silecek katkı suyu hava flıtresı bırde gaz flıtresını degıstırdıler...sonuç 500 tl :kafa:

hocam aracınız uzun süredir servis yüzü görmüyordu..bence doğru olanı yaptınız içiniz rahat olsun..100 bin bakımında bu kadar bir rakam çıkmaz gözünüz korkmasın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam aracınız uzun süredir servis yüzü görmüyordu..bence doğru olanı yaptınız içiniz rahat olsun..100 bin bakımında bu kadar bir rakam çıkmaz gözünüz korkmasın :)

Çıkar, gerçekçeki olalım... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkar, gerçekçeki olalım... ;)

gerçekçi söyledim abi..100 bin bakımında bu kadar şey değişmeyecek ki neden çıksın sadece yağ filtre bitti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepinize tesekur ederım arkadaşlar...yalnız ben bır şeyı cozemedım..ben aracı benzınde kullanıyorum bazen..benzınle kaç km yde kullanırken kalan benzınle kaç km yol gıdecegımı gösteren kısmı yol bılgısayarında bulamıyorum..hep anlık yakıt tuketımı gosterıyor..onun altındada 100-104 arasında tekrar eden  sayı cıkıyor :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hepinize tesekur ederım arkadaşlar...yalnız ben bır şeyı cozemedım..ben aracı benzınde kullanıyorum bazen..benzınle kaç km yde kullanırken kalan benzınle kaç km yol gıdecegımı gösteren kısmı yol bılgısayarında bulamıyorum..hep anlık yakıt tuketımı gosterıyor..onun altındada 100-104 arasında tekrar eden  sayı cıkıyor :krrsz:

benim ekranla aynı ekran olduğunu düşünüyorum..current fuel yazan yerde anlık yakıt tüketimini, aynı ekranın en alt satırındaki fuel range kısmı da kalan yakıtınızla ne kadar yol gidebileceğinizi yazması lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım tüpe alıncada çalışıyor anlık yakıt tuketımı... :)bırde dıkıs aynasında yanan yesıl ışık neyın nesı onu anlayamadımm...gozluk konulan kabın yanında aynanın altında ışık yanıyorr :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım tüpe alıncada çalışıyor anlık yakıt tuketımı... :)bırde dıkıs aynasında yanan yesıl ışık neyın nesı onu anlayamadımm...gozluk konulan kabın yanında aynanın altında ışık yanıyorr :)

aracınızda karartmalı dikiz aynası var onun ışığı o yansın hep sorun yok  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tesekur ederım...ama benım ekrandaki (alt kısımdakı ekran) hep 100-110 arasında ..sızınkı gıbı 900 lerde degılll

herkeste farklıdır o değer ki sizin ki benzinli araç olduğu için 900 gibi bir rakam yazmaz galiba  :D o değer aracınızın deposunun doluluğuna göre ve kullanım şartlarına göre sürekli değişkenlik gösterir hocam..siz depoyu fulleyin bakın bakalım hala 100-110 mu yazacak  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tesekur ederım...ama benım ekrandaki (alt kısımdakı ekran) hep 100-110 arasında ..sızınkı gıbı 900 lerde degılll

Hocam bu rakamlar, elinizi cebinize atmadığınızı, guzuyu gerektiği gibi doyurmadığınızı gösterir... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest yakup1562

arkadaşlar mazda 3 2004 model araca sahibim. aracım 106000 km ye geldi yağmurlu havalarada yada soğuk havalarada ön taraftan ses geliyo ancak servise gittim başka bir şey diyo sanayiye götürüyorum başka diyolar acaba neden olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar mazda 3 2004 model araca sahibim. aracım 106000 km ye geldi yağmurlu havalarada yada soğuk havalarada ön taraftan ses geliyo ancak servise gittim başka bir şey diyo sanayiye götürüyorum başka diyolar acaba neden olabilir..

Aşağıdaki link size yardımcı olabilir. Benzer sorunları yaşayan olmuş ve bazı teşhisler koymuşlar. Bakmanızda fayda olabilir. Kolay gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_55854513/tm.htm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

Arkadaşlar 2006 mazda 3 90 bin bakımında neler var. Nelerin değişmesi gerekiyor. Fiyat çizelgesi nedir. Ne, ne kadar tutar? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam arkadaşlar

bugün aracın 90.000 km bakımını yaptırdım. Yapılan işlemler aşağıda yer almaktadır.

Mazda Yetkili servisi ( İstanbul )

1- Park ampülü              2.2  TL.

2- Motor Yağı                  104  TL.

3- Sarf Malzeme              9.5  TL.

4- Conta                          2.8  TL.

5- Yağ Filtresi Kartuşu    11    TL.

6- Buji Takımı                  24    TL.

7- Polen Filtresi              45    TL.

8- Hava Filtresi                37    TL.

9- Bakım İçciliği              123  TL.

Toplam:    358,5 + % 18 KDV. 

Genel Toplam:    422 TL. dir.

bilgilerinize

2013 tarihli bir ileti ama fikir verebilir. Genel olarak rutin bakım gibi görünüyor. Aracınız otomatik mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...