Jump to content

Sizce düşüncem nasıl olur..?

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bence boyanması iyi olur. Ama tamamı mı boyanmalı, bir kısmını mı boyamak lazım ancak photop ustaları el atarsa anlarız.

Bir ara Ali'nin galiba, avatarında takma diş vardı bu ızgarada, ondan yaptırmak lazım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arac sizin karar sizin tabiiki ama benim aklima biraz daha farkli bi fikir geldi..

eger ben illede o kisimda boyama gibi bir degisiklik yapacak olsaydim sanirim izgara kisimlarina dokunmaz kalan yerleri daha canli siyaha boyardim..

bocek siyahi denen renk mesela..

yani siyah renkli bir arac boyasi iste, parlak siyah :)

bana o zaman o sabanlik biraz gider, hatta biraz daha hircin gorunur ve orjinalliginden cokda uzaklasilmamis olur gibi geldi..

bence photoshop ile birde boyle deneyin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeşil kısım boyansa nasıl olur ?  8:)

bu resimdeki yesil ile belirlediginiz alan ve iki yana uzanan o uzantilari dahil parlak siyah, kalan yerler orjinal..

ayrica tampon saginda ve solunda bulunan o iki siyah bolgeyede ayni sekilde sadece baklava dilimi gibi olan izgaralar haric kalani parlak siyah..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence İrfan'ın gönderdiği resimlerdeki beyaz Mazda3 ün ön kısmı çok güzel olmuş. O gülücüğü de yok etmiş. Çözüm bence bu olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erdem 325 e aynen katılıyorum ızgarada parlak siyah güzel olabilir.tabi bide sis farlarının olduğu kısımdaki ızgarada aynı işlemden geçerse gayet güzel olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...