Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Çift Egzoz Uygulaması

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alakasiz olacak biliyorum kizmayin lutfen :) yan marsbiyelleri nerede yaptirabiliriz. Orjinali cok pahali. Birde egzos ucu icin sefakoyde bir usta var ben yaptirdim.  Aracin resmi ilhanbeyin sayfasinda mevcut 70tl sadece krom uc. Bence cok şık duruyor tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için de Mayıs uygun :) bide yanına cam filmi eklersem aynı gün çok iyi olacak...

bu arada erkenden kasıt nedir? Sonuçta  cumartesi :)

Aynı gün cam filmi ve egzoz çok düşük bir ihtimal. Çift egzoz konusunda, sende benim gibi çekimserdin son Tuv Türk muhabbetinden sonra. Neye karar verdin ?.

Çift egzoz için bütün günü alıyormuş. Cam filmine zaman kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı gün cam filmi ve egzoz çok düşük bir ihtimal. Çift egzoz konusunda, sende benim gibi çekimserdin son Tuv Türk muhabbetinden sonra. Neye karar verdin ?.

Çift egzoz için bütün günü alıyormuş. Cam filmine zaman kalmaz.

Selam.

Evet o muhabbetten sonra sanirim cift egzoz yaptirmayacagim. Şık bi tek egzozda gayet iyi olur. Cam filmi icinbeklicez demekki. Bu arada cam filmi icin onerin nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun ilk mesajındaki arkadaşın yaptırdığı çok şık ve kibar olmuş, demek ne kadar yanda olurlarsa o kadar güzel görünüyor...

Selman abi bahsettiğin aracın fotoğrafını, arkadaş biraz daha uzak mesafeden çekmiş olsaydı, daha şık ve güzel bir görüntü çıkardı ortaya. Çok yakın mesafeden çekmiş öyleki aracın arkası balon gibi bombe şeklinde gözüküyor sanki. Ben canlı canlı eski forum üyesi Yunus beyin aracını gördüm yolda, sedan çift egzoz,çok şık ve çok güzeldi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

gerçekten çok güzel olmuş .bugün egzozcuya gittim açıkcası bende çiftleştirmeyi düşünüyorum ankaradayim usta tamponu bozabilir garanti veremem diyince acıkcasi yaptırmakdan vazgeçtim.birde sorma sahiptir nekadar yaptırdın hocam 200 yazmıssınz çiftinmi tekinimi  taktırdınız ? ses olarak açık egzoz mudur ? benm aracımda budur

post-8139-141695289478_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya abiler bütün msj okudum resimleri inceledim ama bisi anlamadım bende cift egzoz istiyorum ama tek 70 cift 400 yazmıssınız nasıl yanı benim iki eksoz olucak bu 400 demek mi simdi

2. sorum tuv turkte ne gibi sıkıntı cıkıyor biraz nahsedermisiniz acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya abiler bütün msj okudum resimleri inceledim ama bisi anlamadım bende cift egzoz istiyorum ama tek 70 cift 400 yazmıssınız nasıl yanı benim iki egzoz olucak bu 400 demek mi simdi

2. sorum tuv turkte ne gibi sıkıntı cıkıyor biraz nahsedermisiniz acaba ?

Tek egzoz dedikleri, mevcut egzoz çıkışına takılan krom egzoz başlığı.

Çift egzozda, mevcut egzoz çıkışını kesip "T" bir aparatla ikinci egoz çıkış yolunu hazırlayıp, ilave egzoz borusu ile aracın sağ tarafına egzoz yolu yapıyor. Hb araçlarda çeki demiri sorun olduğu için, o kısımıda "U" apartla dönüp aracın sağından egzozu çıkarıyor. Egzozun çıkış yerindeki tampona oval şekli verebilmek için kesiyor. Soldaki egzoz çıkış yeriyle aynı hale geliyor. Tüm bu işlem neredeyse bir günü yiyormuş...Tek egzoz dedikleri egzoz başlığı, işçilik yok. :)

Tüvturk olayına gelince, bu işlemden sonra aracın orjinali ile fabrika ayarları ile oynadığın için sorun çıkabilme ihtimali var. Yarın forumdan Savaş diye bir arkadaşımız, çift egzoz uygulaması yaptırdığı aracını muayeneye götürecek. Bakalım sonuçları göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok saol ilhan abi acıkcası senin msjlarda dedigin gibi biraz konu bilgi cöplügüne dönmüs oku oku hic bisey anlamamıstım cok saol abi bakalım savas beyden ne gibi bi haber gelecek cok merak ediyorum ona göre yakın bi tarihte iskender ustanın yolunu tutarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muayeneyi yaptirdim. Yarim saat sürdü sürmedi. Herhangi bir problem çıkmadı egsoz ile ilgili. Direk geçti araç.

Evet yaptirmak isteyenleri görelim :)))

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

gerçekten çok güzel olmuş .bugün egzozcuya gittim açıkcası bende çiftleştirmeyi düşünüyorum ankaradayim usta tamponu bozabilir garanti veremem diyince acıkcasi yaptırmakdan vazgeçtim.birde sorma sahiptir nekadar yaptırdın hocam 200 yazmıssınz çiftinmi tekinimi  taktırdınız ? ses olarak açık egzoz mudur ? benm aracımda budur

ortaya bitane mazda 2 çıkmasın? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muayeneyi yaptirdim. Yarim saat sürdü sürmedi. Herhangi bir problem çıkmadı egzoz ile ilgili. Direk geçti araç.

Evet yaptirmak isteyenleri görelim :)))

Vayy hadi hayılısı olsun :) İnşallah her tüv istasyonu aynı hassasiyeti gösterir :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

ben ankaradaym.. istanbula gitmek şu an benim için hem çok zor hemde ne kadar mükemmel yapsada iskender usta bana pahalı geliyor biraz.. ankarada yaptırabileceğim neresi var.? konuyu açan arkadaş ankarada yaptırmış.. yardımcı olurum diyo ama unuttu forumu heralde.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

ben ankaradaym.. istanbula gitmek şu an benim için hem çok zor hemde ne kadar mükemmel yapsada iskender usta bana pahalı geliyor biraz.. ankarada yaptırabileceğim neresi var.? konuyu açan arkadaş ankarada yaptırmış.. yardımcı olurum diyo ama unuttu forumu heralde.. :)

yukarıdaki arkadaşın sorusuna cevap gelmemiş ve aynı soruyu ben de sormak istiyorum.

kaynak işlemi yapılmadan egzos uzatması yaptırmak istiyorum, orjinal mazda egzos ucu 160 TL civarı, onu yaptırsam tavsiye eder misiniz?

bu arada ben tek egzos ucu istiyorum, tamponu kestirmeye gerek yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...