Jump to content

2.Nesil Mazda 3 Çift Egzoz Uygulaması

Guest m3ric
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yukarıdaki arkadaşın sorusuna cevap gelmemiş ve aynı soruyu ben de sormak istiyorum.

kaynak işlemi yapılmadan egzos uzatması yaptırmak istiyorum, orjinal mazda egzos ucu 160 TL civarı, onu yaptırsam tavsiye eder misiniz?

bu arada ben tek egzos ucu istiyorum, tamponu kestirmeye gerek yok :)

Egzos uzatmasını bilindik ve çeşit bulunduran egzoscularda, ucuz yollu halledebilirsiniz. Sizinde dediğiniz gibi tamponun kesilmesine filan gerek yok. Çift egzos ayrı bir hava katıyor ama, bene bire bir, canlı gözle gördüm harkulade duruyor..Benimde yapmayı planladığım hedeflerim arasında, lakin zaman yaratamadım bir türlü. Egzos uzatma aparatını kaynaksız hallederler diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Yurtdışı satışlarındaki mazda3 2.5 motor sedan versiyonlarında olduğu gibi ve mükemmel bir görüntü rengide öyle gerçekten. Allah nazardan kazadan beladan saklasın inş cümlemizi . 

Bagaj üstüne ince kibar bir spoyler işe müthiş olur diye düşünüyorum. Bir de ön sis farlarının hemen altında girintili yuvaların olduğu yere beyaz led' de gerçekten çok yakışıyor. Modifiye işine karşıyım ama bu küçük ayrıntılar aracı çok değiştiriyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar bende yeni bir üye olarak aracımı alalı 1 hafta oldu 2012 mazda 3 hb beyaz aracıma eksoz taktırmak istiyorum ankaradayım bir kaç yere sordum yaptırma dedi ama ben adanalı şuaip usta ile görüştüm parçalrı gönderecek kumandalı olandan orta ve son susturucu şeklinde 400 tl dedi daha pazarlık yapmadım çok memnun kalırsın dedi birde eksozu ankarada kaynaklayacak ustayla beni görüştür ona püf noktası söyleyecegim dedi şimdi acaba adanadan mı getirtsem yoksa ankarada bu işi iyi yapan bir yermi arasam karar veremedim tavsiyesi olan varmı ankarada kaliteli eksozcu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bende yeni bir üye olarak aracımı alalı 1 hafta oldu 2012 mazda 3 hb beyaz aracıma egzoz taktırmak istiyorum ankaradayım bir kaç yere sordum yaptırma dedi ama ben adanalı şuaip usta ile görüştüm parçalrı gönderecek kumandalı olandan orta ve son susturucu şeklinde 400 tl dedi daha pazarlık yapmadım çok memnun kalırsın dedi birde egzozu ankarada kaynaklayacak ustayla beni görüştür ona püf noktası söyleyecegim dedi şimdi acaba adanadan mı getirtsem yoksa ankarada bu işi iyi yapan bir yermi arasam karar veremedim tavsiyesi olan varmı ankarada kaliteli egzozcu

Siz çift egzoz mu yaptırmak istiyorsunuz. Yoksa şu ses çıkartan egzozlardan mı yaptırmak istiyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neden dolayı böyle söylediniz

Yeni ve çok çok modifiye yapılmamış bir araçtan egzos seninin gelmesi bana tuhaf geliyor, zaten çok çok modifiye edilmiş bir araç trafikte fazlaca sırıtıyor...

Dedim ya; zevk sizin, ben görüşlerimi paylaştım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Yeni ve çok çok modifiye yapılmamış bir araçtan egzos seninin gelmesi bana tuhaf geliyor, zaten çok çok modifiye edilmiş bir araç trafikte fazlaca sırıtıyor...

Dedim ya; zevk sizin, ben görüşlerimi paylaştım.

Abi Jant  ve yaydan sonra beni de bu çok çok sınıfına mı sokacaksın acep meraklardayım ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Jant  ve yaydan sonra beni de bu çok çok sınıfına mı sokacaksın acep meraklardayım ???

Jant değil de, yay olayına tamamen karşıyım ben, daha önce de yorum yapmıştım bu konuda... Aracı sürerken kıçın yere sürterek gidiyor hissi veriyor...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jant değil de, yay olayına tamamen karşıyım ben, daha önce de yorum yapmıştım bu konuda... Aracı sürerken kıçın yere sürterek gidiyor hissi veriyor...

:D

Hah benimde tam olarak istediğim his o işte :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracın kasislerden geçerken komple yaylanması bence hoş bir duygu (kişisel zevkim)

Daha yaşamak nasip olmadı bakalım yaylanınca görücez inşallah :D

Abi siz bu egzoz olayını kafaya koymuşsunuz anlaşılan kaçarı yok ses değişecek galiba :D Açık hava filtresiyle idare etmeyi bi deneyin bakalım belki o keser sizi???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce araçla bir yere gittim geldim eksozu düğmeden açtım (10 defa denedim sonunda açıldı) 1-2 km ancak dayanabildim geri kapattım artık hiç hoşuma gitmiyor bu eksoz ve en kısa zamanda değiştireceğim eksoza bir alıcı bulabilirsem en azından yeni eksozun bir miktar parasını karşılar

Bu arada hiç açık hava filtresi denemedim nasıl olur bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar Ankara'da tavsiye edebileceğiniz işçilik ve kalitesi iyi olan bir egzozcu var mı? Yeni Mazda 3 Sedan için sadece çift taraflı egzoz ucu yaptırmak istiyorum sağ ve sol olarak..Ses olmayacak sadece görüntü amaçlı. Şu anda tek taraflı açık zaten ama çift çıkış var, tek taraflı olarak fabrika çıkışlı kapatılmış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nasıl yaptırdığını bizimle paylaşırsan iyi olur. teknik detayları bilirsek yaptırmak isteyen arkadaşlarımız bulundukları illerde aynı işlemi uygulatabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuç olarak Ankarada yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı egzoz konusunda?  :)

Ankara'da bulamazsınız Konya'ya buyurun gelin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...