Jump to content

2010 Yakıt Tüketimi Hakkında

osendur
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu 5-6 lt gıbı rakamlar dogrumu ben aracta bayır asagı gıdıs dısında hıc o rakamları goremedım ortalama tuketım 9,1 lt.

Lpg de taktım yakıtım ıyı 20 krs yakıyor fakat 6 lt gıbı bır rakam cok ıddıalı gıbı gelıyor bana.Yol bılgısayarrında bı garıplık olmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 225
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

23

• Fotifoti

17

• S.Halilduru

31

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu 5-6 lt gıbı rakamlar dogrumu ben aracta bayır asagı gıdıs dısında hıc o rakamları goremedım ortalama tuketım 9,1 lt.

Lpg de taktım yakıtım ıyı 20 krs yakıyor fakat 6 lt gıbı bır rakam cok ıddıalı gıbı gelıyor bana.Yol bılgısayarrında bı garıplık olmasın.

eski ve yeni kasayı kullanan arkadaşlar yakıt tüketiminde bariz fark var diyorlar. zaten emisyon ayarları farklı. benim şu anda bilgisayarda gösteren şehir içi 6,5 ortalamam.

tabi bu ortalama haftada tek gün iş trafiğine giren diğer zamanlar hafta sonu kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yınede 7,5 cok ıddıalı bır rakam4x7.5lt=30 krs edıyor km basına kı lpg takmaya bıle degmez o zaman.

Aldıgınız yakıta gore de olcum yaptınız mı hıc hesaplar bılgısayarla tutuyor mu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yınede 7,5 cok ıddıalı bır rakam4x7.5lt=30 krs edıyor km basına kı lpg takmaya bıle degmez o zaman.

Aldıgınız yakıta gore de olcum yaptınız mı hıc hesaplar bılgısayarla tutuyor mu

2011 Mazda 3 yakıt tüketimine yazmıştım oradan kopyalıyorum

Alınan benzin miktarı:    21,869 litre  (86,38 TL'lik benzin ile)

katedilen mesafe :          293 KM

şehir içi normal kullanım, genelde kısa mesafeler.

manuel hesaplama

ortalama yakıt tüketimi: 7,4638 litre

yol bilgisayarı verileri

ortalama yakıt tüketimi: 7,4 litre

ortalama hız:                    28 KM

üstteki rakamlara göre bilgisayarda gösteren ortalama bire bir tutmuş görünüyor. Depo bitmek üzere, bittiğinde yine yazacağım ama bilgisayarda şu anda gösteren 6.3

tabi ben bu değerleri az tüketsin diye çok dikkat ederek kullanıyorum. standart bir kullanım değil benimkisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi bir deger yakalamıssınız lpg takmanıza bıle degmez.Bende dıkkat edıyorum lpg takılı su anda ama yanda bı araba gordugumde de basıyorum arada bır  ???

Tuketım degerı 9 lıtre lpg tuketıyorum.230km=66tl lpg bıde 10-15 km lık benzın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arkadaşlar selamlar 3 gün önce Mazda 3 2010 1.6 Touring araba aldım. 2.el..150km yol yaptım Yalova-Bursa arası biraz bastım birazda özenli kullanmaya çalıştım ..Ortalama  7.3 lt yaktı  70 km ortalama hız arabanın daha yabancısıyım. Bi kaç taktik verinde dahada azaltayayım arkadaşlar . Bi konuda 6.5 şehiriçi performansı gören ver o arkadaşlar nasıl kullanıyor acaba  ? Genel itibiriyle arabamdan çok ama çok memnunum bu arada. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...