Jump to content

Yeni Mazda 5

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 71
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Gökhan

12

• keremtucan

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gelsin de kapak olsun Kadir'im zira ben de beğendim :D

Married, with children kategorisinde olanların ortak beğenisi olsa gerek :D

Burak abi zaten beyenmen gerekiyor senin ve senin gibiler için tasarlandı  :D

bak yukarıda açıkladım çoluk çocuk piknik olayı yani  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

statıonwagonları ne hıkmetse bır turlu begenemedık. tam bır aıle arabası. mazda 5 e gelınce,dısı baska bır markanın arabası gıbı ama ıcı mazda gıbı olmus.dıs karoserı begenmedım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Beyenmek istemiyordum zorla beyendirdiler gibi olmuş mustafa abi

bu Kadir zararlısıyla aynı fikirde olmaktan hoşlanmadığım için öyle yazmıştım :D

SW araba konusuna gelince;

Bende bir müddet Kartal vardı. Kadir'de Astina kullanırken SW kullanıcısıydı.  :D

Dolayısıyla ikimiz de SW bir arabanın nimetlerini iyi biliyoruz.

Açıkçası, eğer o arabada kaza yapmamış olsaydık daha uzun süre kullanırdım o arabayı. Ailem de o arabadan çok memnundu kullanışlılık konusunda. Bagaja bir şey koymak istediğinde sadece geriye doğru sallamanın yeterli olması, tatile giderken evdeki eşyaların 3/4 ünü bagaja doldurabilmenin rahatlığını, tek araçla kalabalık şekilde köye falan giderken çoluk çombalağı bagaja doldurmanın avantajını sedan veya hb araçlarda bulamazsınız :D

O yüzden SW araç iyidir, güzeldir, çok kullanışlıdır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

LPG tankı koyduğunda bagağdan büyük bir kayıp yaşamazsını da ekleyelim :D

Hele bir de dizeli gelirse dadından yenmez :)

tek kötü yanı, ne yaparsan yap kalteli bir ses akustiği yakalayamıyorsun. bir de (eski model sw larda) bagaj kapağı ses yapmaya başlıyor. fakat bu  arabada böyle bir sıkıntı olacağına pek ihtimal vermiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir SW'ninkinden daha küçük olmayan Tombak'ın bagajından bile tık çıkmıyor, bundan hayli hayli çıkmamalı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Bir SW'ninkinden daha küçük olmayan Tombak'ın bagajından bile tık çıkmıyor, bundan hayli hayli çıkmamalı.

Agam, sorun bagajın büyüklüğü değil. Bagaj kapağının büyüklüğü.

Zamanla fitiller eskidikçe ve kilit yerlerinde boşluklar oluştukça ses yapmaya başlıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Senin arabanda rezil bir ses vardı diye tüm HB yada SW araçları kötüleme mustafa abi. Ben 323hb de yakalmıştım hatırlarsan :)  Neyse araba güzel kardeşim getirsinler 1,4 dizel, çatır çatır satar  :geyik:

iyi de ben sw için dedim hb için değil ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1,4 dizel, çatır çatır satar

1.4 turbo dizel olursa kasasıda kaportada komple plastik olsa birbirini dengeler vergisi düşük ve aileye hitap ettiği için satar, ama 1.2 ton bi araç için 1.4 hemde dizel ne kadar verimli olur açıkcası şüpheliyim, 6 aydır araba piyasasındayım genel terim tabirleri bilmem ama bu şekilde düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...