Jump to content

323 Orijinal spoiler nereden bulabilirim..

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arabamı spoiler takmaya karar verdim 16 yıldır ilk defa bir modifiye görsün garibim 1993 den beri aynı kıyafet var üzerinde  :D nereden uygun yollu bulurum mutlaka orijinal olmalı ama.Birde bazıları fibercilere yaptır diyor ama orijinali gibi yapamazlar zannediyorum..Bu fotoğraftaki orijinal galiba bundan istiyorum..

mazda323rearspoiler.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim bildiğim orjinal spoiler yok ama piyasada hazır kalıplar var pvc plastik vs, genelde oto camcılarda ve oto aksesuarcılarda var hazır almanı tercih ederim serkan abi kalıp cart curt ugrasmassın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Git fibercinin birine  yaptır.Bu spoilerin kalıbı bence yoktur.Fakat bundan daha güzel ve havalısın yaptırırsın.Ben kendi( Mazda ^3 )araba öyle yaptırdım.Benim spoiler BMW spoiler kalıbından yapılma.Bence orginalinden daha güzel.

Maslak'ta Garage tuning diye bir yer var.Sahibi İbrahim Usta.Orası gayet iyi.

Siteden ben,Biran ve Superas(Özhan) spoilerlerimizi orada yaptırdık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Git fibercinin birine  yaptır.Bu spoilerin kalıbı bence yoktur.Fakat bundan daha güzel ve havalısın yaptırırsın.Ben kendi( Mazda ^3 )araba öyle yaptırdım.Benim spoiler BMW spoiler kalıbından yapılma.Bence orginalinden daha güzel.

mazda ilanlarının bi çogunda bu ve aşşa yukarı kalınlık olarak aynı yapıya sahip bulabilirsin ama tercih sana kalmış :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maslak ta tam olarak nerede murat abi bi uğrayayım bakalım..siz kaça yaptırdınız ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkür ederim abi bu hafta uğramaya çalışıcam mutlaka..bu arada kaç günde aldınız siz..

4-5 günde almışdım yanlış hatırlamıyorsam.350-400 lira sanırsam tutmuşdu.

Kalıbı olmayan spoiler yaptırmaya kalkarsan süre ve maliyet artar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4-5 günde almışdım yanlış hatırlamıyorsam.350-400 lira sanırsam tutmuşdu.

Kalıbı olmayan spoiler yaptırmaya kalkarsan süre ve maliyet artar

kalıbı olsada yok derler zaten kesin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kalıbı olsada yok derler zaten kesin :)

Var olan hazır kalıplı ,senin arabaya uygun bir spoiler kalıbı vardır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...