Jump to content

İçeri Sızan Su (89-94)

Demir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dostlar selam

323 HB imi yeni aldım 2 gün oldu

akşamı yağmur yagdı araç  düz zeminde idi aracın arka koltuğu araç ön arka zemin ler her yer su içindeydi arka koltugu söküp kaldırdım altında nerdeyse 2 ufak göl gördüm bunları boşalttım akşamı yagmur yağdı sabah yine aynıydı

böyle giderse aracı çürütücem bana bu konuda yardım edicek bir usta biliyormusunuz her yerini kontrol edip bana çözüm gösterebilecek bir ustaya  ihtiyacım var

bir yol gösterirseniz sevinirim..

Şimdiden teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam dostlar ilk fırsatta götüreceğim sonucu burdan yazarım

ben anadolu yakasında kavacıkdayım bana yakın bildiğiniz ustalar varsa yazarsanız sevinirim..

Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stop lambalarının arkasındaki,kasa ile stop lambası arasındaki süngerlerden alıyordur bence..Onlar yerinde olmayabilir yada çürümüştür zaman ile.Onları söküp silikon yaparak takmanız gerekebilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Stop lambalarının arkasındaki,kasa ile stop lambası arasındaki süngerlerden alıyordur bence..Onlar yerinde olmayabilir yada çürümüştür zaman ile.Onları söküp silikon yaparak takmanız gerekebilir...

Katılıyorum sorun bu bendede vardı yagmur yagıdıgında arac duz zemınde ıken nemlenıyordu asagı dogru egık ıken su alıyordu arka koltugum ıslanıyordu bugun cektım arabayı babamla arka bagajı actım bagaj plastıklerını cıkarttım koltuk kenarları dahıl benım sadece soldan alıyordu tek tarafı stop'u cıkarttık reflektorule beraber su attık bıraz nerden geldıgını gordukten sonra sılıkonladık gelen yerlerı suyun gelecegı yerlerı kapattık su stop ustlerınden girip lastiginden altına gecırıyordu o kısımlarıda sılıkonladıktan sonra kapattık guzel bır bakım yapmıs olduk arabaya sorun buyuk ıhtımal bu sekıldedir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Arkadaşlar selam, benim 323 hb''in ön cam lastikleri çok fena durumdadır. silikon sıktım olmadı. bir ara içeri su sızdı alt döşemeleri ıslattı. şimdi bir şekilde su sızıntısını giderdim. ancak şöyle bir sorunla karşılaşmaktayım. Artık ön cam da içerden de buz tutuyor :) çok fena .. sanırım lastikler değişecek. ankarada tanıdığınız bildiğiniz iyi bir oto cam ustası var mı? birde şu buz olayını nasıl giderebilirim. fikirlerinizi bekliyorum . Teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam fitil lastikleri yenilendikten sonra bu sorununuz kalmayacaktır. Su ve Hava sızdırması olduğu için içeriden de buzlanma yapıyordur. Elbet Ankara daki arkadaşlardan birileri size Oto Camcısı önerecektir. İyi günler dilerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aradaşlar yağmurlu havalarda bagajın sol arka kısmında ıslaklıklar oluyor.Arabayı yeni aldığım için bir ahminde bulunamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...