Jump to content

2010 Mazda 3 Impressive Sunroof Sorunu

rozmen22
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu yazıları okuduktan sonra heme aracıma indim denedim bende 2010 IMPRESSIVE  kullanıcısyım böyle bir problem yok..kesinlikle servise gitmesi gerekir.diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

4

• S.Halilduru

8

• murat_dem

4

Sevgili arkadaşlar;

Üst düzey mazda yetkilileriyle görüştüm dün. 2010 model mazdalar da iki tip çıkmış.İlk çıkanlarda olan bazı güzel özellikleri sonra çıkanlara koymamışlar. Bir nevi koklatıp masraflardan kaçınmak için son çıkanlara bu özelliği veya tek basmayla tüm kapı ve sunroof u kapatma gibi özellikleri kaldırmışlar. Yani bir nevi araba modeli gelişirken gerilemiş. Çok ayıplıyorum ve çok ilginç buluyorum.Arkadaş eylülde aldı arabasını. Onda da sizin saydığınız özellikler mevcut. Ben Şubat 10 civarı aldım. Bunlarda yok. Diyecek şey bulamıyorum.

Bundan dolayı olduğunu belirtmiş arkadaşımız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende toruing araçta deneyeyim dedim, sunroof yok ama belki camlarda aynı özellik vardır,

elim sıkıştı, yokmuş :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bende toruing araçta deneyeyim dedim, sunroof yok ama belki camlarda aynı özellik vardır,

elim sıkıştı, yokmuş :)

Senin arabanın görüntüsü yeter Svaş abi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim araçta sunroof kapanırken eli algılarsa daha dorusu sertçe geri itersen geri itiyor sunroofu diğer araçlardada böylemi oluyıor acaba. Yani kapanırken eli algıladıdamı gerimi çekiliyor, yoksa eline dokundu elin ile geri ittin o şekildemi geri gidiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim practicada alarmdan kapıları kilitlediğim zaman açık cam varsa kapatıyor  :D ama yanlışlık el kol kaptırırsan hiç acımaz kopartır valla  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşımızın belirttiği gibi son gelen partileren itibaren Impressive araçlarda bir takım değişiklere gidildi...

bunlardan kısaca bahsedeyim...

araçlar 2 kumandayla satılırken 1 kumanda 1 yedek anahtar (kumandasız) olarak satılmaya başladı...

tüm camlar tek dokunuşla ve sıkıştırmadan kapanırken, son serilerde sadece şöfor camı sıkıştırmıyor, diğer camlar sıkıştırıyor ve tek dokunuşla kapanmıyor..

aynı şey sunroof için de geçerli...

koltuk döşemesinde kumaş değişikliğine gidildi...(doku farkı-yanyana koymadan anlamayamazsınız)

Son zamanlarda impressive araç alanlardan çift kumanda verilmeyenler elini cama veya sunroofa sokmasınlar... canları acır... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabada geri geri giderken kaldırıma lastik sıkışınca kaldırımı algılayıp direksiyondaki bana küfür ediyor arada:)

DKS: Direksiyon Küfür Sensörü

Benim araçta da var...

:sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aa ne kadar saçma bişey. neyse bize iki kumanda geldi. 4 cam da tek dokunuşla aç kapa yapıyor. moonroofta da(katalogda sunroof yerine moonroof yazıyor:) ) sorun olduğunu sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aa ne kadar saçma bişey. neyse bize iki kumanda geldi. 4 cam da tek dokunuşla aç kapa yapıyor. moonroofta da(katalogda sunroof yerine moonroof yazıyor:) ) sorun olduğunu sanmıyorum.

sen gece kullanacaksın o zaman

:2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok şükür benimki de 2 kumandalı dolayısıyla full+full yani  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bu özellik kısma olayından sonra soğumaya başladım iyice araçtan... Zaten Dizelde donanımdan kırpma olayı üzerine fiyat bindirme can sıkıcı idi, bu önemsiz gibi gözüken kırpmalardan sonra arabayı değiştirirsem Zor Mazda artık...

Müşteri değil canımız istedi staış stratejisine, sıradanlaşmaya, alırsanız alın kardeşim bizden bu kadar mantığına isyan ediyorum artık... :)) Paşa gönülleri bilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya araç çoğu araca göre full ötesi zaten. mazdacılara da araba beğendirmek zor. ben de de mazda 2010 var hiç bakmadım bile elim sıkışıyor mu sıkışmıyor mu diye. gerçekten titiz adamlarsınız. sanırım mazdayı sadece titiz insanlar alıyor:) bu arada akrabamın golf ü vardı alet 2 senelik 6 ayı serviste geçti 2 defa motor değişti yine yolda kaldı. ben 6 aydır kullanıyorum mazdayı gerçekten çok memnunum hele o ilk kalkışına bayılıyorum. hanım kızıyor ama oğlanla biz çok eğleniyoruz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

mazdayı zaten emsallerine gore cok daha fazla donanımı var diye ve sorunsuzlugundan dolayı alıyoruz... bu yedek anahtar  ve cam ve sunroof olayı cok canımı sıktı. mazdaya hicmi hic yakıstıramadım.. yeni impresivelerdeki yedek anahtarıda gordum ve diyebilirimki 3. sınıf bır anahtar..yedek anahtarın surekli benim kullanacagımı dusunursek:::)))  sırf bu nedenden dolayı aractan vazgecebilirim...

kısacası yazık oldu yeni mazda3üme.... :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana gosterilen sustalı degildi...sadece kapıyı acmaya yarayan (kumanda ile degil...)ve baska hicbirseye yaramayan bir anahtar idi.katlanma ozelligide yoktu.mazdaya bunu hiç yakıstıramadım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana gosterilen sustalı degildi...sadece kapıyı acmaya yarayan (kumanda ile degil...)ve baska hicbirseye yaramayan bir anahtar idi.katlanma ozelligide yoktu.mazdaya bunu hiç yakıstıramadım...

sıfır toyota corolla almıştık 2006 model, corollalarda da 3 ncü anahtar beyaz sadece kapıyı açıp kapatmaya yarayanlardadı, kumandasız. Çoğu marka aynı uygulamayı yapıyor diye biliyorum, sadece mazda değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

boşver sıkma canını, anahtarsız açma ve çalıştırma sistemleri var. mazdanın orjinal. umarım zamanla ülkemizde görürüz :) bende meyledebilirim .o tarz şeyleri seviyorum :) nette pek acaip çok garip anahtarlıklar gördüm. http://www.w-tune.com/?link_id=pu

anahtarh.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...