Jump to content

2005 model Spolier

SuSpect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam,

o kadar spolier konusu var ama hepsi yeni kasa eski kasa diye yazıyor, benım aracın kasası yenimi eskimi yoksa eskinin eskisimi bilemiyorum.

2005 HB mazda 3 var bende, bagaj üstüne spolier ve egsozada kafalık düşünüyorum. Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Mazda bayisine sordum 580 TL dedi sadece spolier, daha ucuzu falan yokmudur bunun?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forum içinde çok kez konusuldu eski m3 diye geçmesi lazım sizinki, bi fiber kaporta işi yapan yere gidip net bir fiyat ve bilgi edinebilirsiniz, egsoz üstü kafa uçlarıda çok pahalıya mal olmasa gerek bir kafa ucu 2-3TL birşey tabi uzunlugu ve estetiği konusundaki fikirlere göre biraz daha yukselik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2-3 TL mi?

50-100 arası düşünüyordum.

Fekat spolier öyle işin ustası bir adama gidipde polyesterden yaptırıp taktırmak sağlam iş olmasa gerek. Sonuçta aracın dengesi, yakıt tüketimi, hızı, vs.. birçok şeyi etkileyen parça, ayrıca otobanda kaptırmış gidiyorken de yerinden çıkıp arkadaki arabanın üstüne fırlasın istemem açıkçası.

Hani orjinal olupda ucuz olan varmı diye sormak istemiştim.

2005 model in üstüne eğer yanlış değilse sanırım 2 kasa cıktı. yani benımki eskinin eskisi herhalde.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim bildiğim sizinki ilk üretim, polyester olayını o kadar hor görmeyin çok zorlanmadıktan sonra darbe yumruk kaza vs ruzgarlık kolay kolay yerinden çıkmaz. Bundan 1-2 yıl önce egsoz kafaları 2-3TL idi eskisinin üstüne takılıyordu, tabi egsozcu bu iş için ne kadar alır o konuda sizi bilgilendirmeyi isterdim ama hiç bi fikrim yok, adama 2 çay söyler bi paket malbora keyiflendirdikten sonra işimi yaptırırdım bende evime mutlu o da evine mutlu giderdi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 200'e Koşuyolu Merserde yaptırdım, orjinalinin birebir kopyası ve ben memnunum. Orjinali tabi ki daha sağlam ama bu halini de görüntü olarak orjinalinden ayırmak neredeyse imkansız.

Her konuda orjinalliğe önem veren biri olarak, spoiler için bunun gereksiz olduğunu düşünüyorum. Yapışık olduğu için görüntü dışında bir etkisi neredeyse yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.poliset.net/

burada murat bey var, ben yaptırdım çok memnunum.

Selam,

o kadar spolier konusu var ama hepsi yeni kasa eski kasa diye yazıyor, benım aracın kasası yenimi eskimi yoksa eskinin eskisimi bilemiyorum.

2005 HB mazda 3 var bende, bagaj üstüne spolier ve egzozada kafalık düşünüyorum. Bu konuda bilgi ve deneyimlerinizden faydalanmak isterim. Mazda bayisine sordum 580 TL dedi sadece spolier, daha ucuzu falan yokmudur bunun?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Egsoz uçları öyle 2-3 TL'ye zor.En az 25-30 TL'den başlar.Ben 50 TL'ye almışdım.Denge konusuna gelince ,bizim araçlar spoilerin etkiliyeceği kadar sürat yapmıyor diye düşünüyorum.Benim spoileri öyle bir yapıştırdılar ki bagaj kopar ama spoiler çıkmaz gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

egzoz uçları öyle 2-3 TL'ye zor.En az 25-30 TL'den başlar.Ben 50 TL'ye almışdım.Denge konusuna gelince ,bizim araçlar spoilerin etkiliyeceği kadar sürat yapmıyor diye düşünüyorum.Benim spoileri öyle bir yapıştırdılar ki bagaj kopar ama spoiler çıkmaz gibi

doğrudur elbet tabi abi ama ben egsozcu ustayla sıkı fıkı oldugumdan benden 10TL aldı eski egsoz kafasını kesti yerine büyük egsoz kafası taktı. Muhabbet ederkende abi işler nasıl falan sermayemiz mi var hepsi işçilik Allah a şükür karnımızı doyuruyorz demişti. Maliyeti ne kadar diye sordugumda o cevabı almıştım tam zamanı hatırlamıyorum ama üstünden 16ay gibi bi zaman geçti sanırım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...