Jump to content

Mazda 323 Astina LPG problemi

AYTEKİN
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar

1999 model Mazda 323f Astina1.8’e Atiker marka tüp taktırdım. Tüp takıldıktan sonra araba 2500 devir ile 3000 devir arasında tekleme yapmaya başladı.  Tüpçü Arabanın buji ve buji kablolarından kaynaklandığını söyleyince söz konusu parçaları değiştirdim. Fakat sorun devam etti. Daha sonra Motoru Karbon Cleer ile temizlettim yine değişen bir şey olmadı. Şimdi ise bazı ustalar ise sekmanlardan yaptığını söylemekte bana fazla inandırıcı gelmedi. Bu tekleme sorunu ile nasıl baş edebilirim.  Yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca İzmit veya Yalova bölgesinde önereceğiniz bir Mazda ustası var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba Arkadaşlar

1999 model Mazda 323f Astina1.8’e Atiker marka tüp taktırdım. Tüp takıldıktan sonra araba 2500 devir ile 3000 devir arasında tekleme yapmaya başladı.  Tüpçü Arabanın buji ve buji kablolarından kaynaklandığını söyleyince söz konusu parçaları değiştirdim. Fakat sorun devam etti. Daha sonra Motoru Karbon Cleer ile temizlettim yine değişen bir şey olmadı. Şimdi ise bazı ustalar ise sekmanlardan yaptığını söylemekte bana fazla inandırıcı gelmedi. Bu tekleme sorunu ile nasıl baş edebilirim.  Yardımlarınızı bekliyorum. Ayrıca İzmit veya Yalova bölgesinde önereceğiniz bir Mazda ustası var mı?

Aracını sadece benzinde çalıştır eğer aynı teklemeyi yapmıyorsa sorun sadece lpg sisteminden kaynaklanmatadır. O sebeple lpg takdırdığın yere bu konuyu bastır. Büyük bir ihtimal versiyon uyuşmazlığı vardır. Bendede aynısı vardı güncel versiyonu yükleyip ayar yaptı aracımın yakıtıda düştü zıplatmasıda. Maksimum gaz kaç bindevire kadar veriyor onuda görmek lazım .Benimkini adam 4000 yapmış salak herif bana tur at gel dedi turu atamadım zar zor zıplata zıplata arabayı geri getirmiştim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tekleme sadece lpg'de 2500-3000 devir arasında yapıyor. yeni versiyon programıda yüklettim ama değişen bir şey olmadı. aracın tüm bakımlarını yaptırdım ama nafile

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

forum içerisinde arama yaptırırsanız, bu sorunu yaşayan tek kişi olmadığınızı görürsünüz. daha önce de aynı sorunu yaşayan pek çok kişi var ve aklımda kaldığı kadarıyla lpg ayarıyla büyük oranda çözülüyor bu problem. sonuç olarak sizin mazda ustasına değil, lpg ustasına ihtiyacınız var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...