Jump to content

Mazda 323 f Lantis cam ve kapı fitilleri

Guest swat6277
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracımın tüm kapı ve cam fitillerini değiştirmek istiyorum fakat servisten aldıgım fiyat uçuk ötesi 2140 tl işçilik hariç bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim tşkler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çıkmacılara sor diyeceğim ama araç eski bir araç olduğu için alacağın fitillerin çatlak ve yıpranmış olma ihtimali de çok olacak. Bu durumda yine aynı riski taşımakla birlikte Suriye den getirtme yoluna gidebilirsin ama onda da istediğin parçanın eksik olma riski var.

Birden fazla servisten fiyat aldın mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat çok yüksek gerçekten 2side öyle, çıkmasını bulsak istediğiniz gibi olmaya bilir, ankarada hurdalıkları kurcalayıp gözünüze iyi geleni alın derim tabi baya zamanınızı alıcaktır...:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fitil konusunda çıkma pek saglıklı olmaz düşüncesindeyim bir çıkış arıyorum fakat yok gibi

aksine suriyeden getireceklerinizden daha iyi bile olabilir, dedim ya sadece elinizle söküp almanız gerek durumunu anlayabilmek için
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısınız ugraşmak gerek ama bir konuyu anlamakta insan zorlanıyor neden bu fiyatlar bu kadar uçuk amaç kullanıcıya hizmet mi yoksa zorlamak ve çözümsüz bırakmak mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

avrupada servisin amacı aracı sevdirip kullanıcıya yardım etmek ama türkiye de bi çok servisin amacı markayı arkasına alıp müşteriyi öpmek, ama forum içinde gerçekten yardımcı olan yetkili servisler var onlara lafım yok kesinlikle yanlış anlamasınlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, servisin verdiği parça fiyatının onlar ile çok bir alakası yok. Biliyorsunuz fiyatlar merkezi bir sistem üzerinden veriliyor ve depo Belçikada.

Araştırırsanız verilen fiyatların diğer ülkelerde de az çok aynı fiyatlarda olduğunu görürsünüz. Avrupadaki gelir seviyesi ile Türkiye dekinin bir olmadığı elbette bir gerçek ama bu konuda direk servisleri suçlamak bana çok da insaflıca gelmiyor. Onların tek yapabileceği kar marjlarını biraz düşürmek olabilir o kadar. Sonuçta onlar da ticari kuruluşlar.

Fiyatın yüksek olmasının sebeplerinden birinin aracın yaşının fazla olması olduğunu düşünüyorum. Stok / maaliyet felan işin içine giriyor olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu kapı ve cam fitili olayı mazdanın diğer modelleri içinde benzer midir? mesela familia için?

323hb ve lantislerin pahalı, diğerleri kısmen daha uygundur
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 yıl sonra ...

Google amcaya arabamla ilgili ne sorsam hep burada buluyorum kendimi :) Benimde aklımdan aynı şey geçmişti fakat çok çok pahalıymış.... Arkadaşların dediği gibi yan sanayi ucuz birşey bulursanız buradan yazıp haber verirseniz sevinirim bende değiştirmeyi düşünüyorum çok yıpranmışlar benim aracımdakiler de...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternette ararken buldum bu adresi İstanbul'da olanlar bi gidip bakabilirler... Kendileri üretiyorlarmış fitilleri ve ücretsiz montaj da yapıyorlarmış... Her marka model araç için ellerinde bulunuyormuş... Malzeme kalitesi de oldukça iyiymiş... İstanbul'da olsam gidip kendim bakardım ama malesef İstanbul'da değilim...

Güllas Otomotiv
yetkili Uğur bey...
İş 0 (212) 567 54 61 - Cep 0 (541) 417 04 23
E-Mail: info@gullasotomotiv.com.tr
Adres: Orta Mahalle Şen Sokak No:16/A
Bayrampaşa / İstanbul - 34160

internet adresi :http://www.gullasotomotiv.com.tr

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...