Jump to content

Marka Bazında 2010 Binek Otomobil Satış Rakamları

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bayiler kendi düzenlerini kendileri kurarlarsa,her biri arasında anlaşma yapıp kesinlikle 43.000den aşagı vermeyin derse,biz zaten ucuz araba satma niyetinde değiliz gibi açıklmaları olursa bayilerin,gittiğinde tok satıcı modunda takılırlarsa,satış yapmak istemeyen insanlarla ancak bu kadar satış olur...Zaten gidişatta pek iyi değil..

Yazdıklarınızı geçen ay aynen yaşadım. Bayiler bizi sinir ettiği için ( bir tanesi hariç ) kayınpeder mazda 3 almaktan vazgeçti. Bu ay şirkete ayrı markalardan 4 araç alındı ( volvo-mitsubishi-audi-ford) yapılan pazarlıkları duysanız dudağınız uçuklar %20 lere varıyor. Mazda bayileri sağolsun yok bu fiyat en son, yok bu fiyattan aşağı zarar ederiz, yapabileceğimiz en son bu, e 100-200 daha düşelim, sadaka veriyorlar sanki... sonuç araba satamadılar başka marka kazandı. Bunu servisi var yedek parçası var, kar etmek sadece satınca değilki . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda bu adamı nirvanaya ulaştırıyor... neyse sen şu iphone için hangi gps programlarını öneriyorsun internetsiz kullanılan :)

tonton 1.3 , yedekte de igo bulunduracaksın. igo nun poi desteği daha iyi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Renonun yanından geçen yok :D kopmuş gitmiş adamlar, aslında çok güzel bir tablo bu, insanımızın değer yargısını ortaya koyuyor alenen. Az yaksın, çabuk satılsın, dağa taşa gitsin vs.vs.. zevkini sürmek için araç alan yok memelekette maalesef..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zevkini sürmek için araç alan yok memelekette maalesef..

zevkine sürebilmek için ,evvela benzin ucuz olacak, iyi kazanacaksın, kafan rahat olacak vs. bu ülkede pekte mümkün olmayan şeyler bunlar. bunu mümkün kılan da zaten mazda fln almaz, gider merso alır. şahsen zevkine sürebilecek olsun 69 shelby alırdım :) ama benzin fln yani öhöm
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aaaah ah, bende 24 ün içinde olsaymışım ama nerdeee...

Hangi 24 ? Ben göremedim :D

Eğer o şanslı insanlardan olsaydınız kesin vergileri yüksek, çok yakıyor felan derdiniz :D Yani ben olsam derdim :P:geyik::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim Peder bey gitti 45000 lira verip fluance aldı, aylık 500 lira benzin parası verse banamısın demez, ne tasarrufu düşünür ne bakım masrafını, ama o parayı renoya bastı bi kalemde :( oysa benzini ve bakım masrafını sorun etmedikten sonra 45000 liraya alınacak çok daha iyi araçlar var, aslında bir kamuoyu araştırması yapmak lazım böyle alıcı tiplerinin neye göre tercih yaptıklarını inceleyen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayda 73 mazda mı :) yani Ağustos 2010da Türkiye'nin şanslı ilk 100 talihlisinden biriymişim de haberim yokmuş.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu haftaki otohaberde D sınıfındaki tüm otomobillerin satış rakamlarını vermişler çoğu araba binli rakamlarda ama Mazda 6 2010 da 128 tane satılabilmiş malesef  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...