Jump to content

Çocuk için araç koltuğu

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim arabada güzel bir özellik yapmışlar, bir nevi çocuk koltuğu olabliyor ama yasaya uygun olacağını sanmam, alt minder kısmı yükseliyor sadece...

zaten belli bir yaş ve kilodan sonra sadece yükseltici işi görüyor. bu nedenle çok ufak çoğunuz yok ise ekstra koltuğa gerek yok bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

Benden tavsiye gidin parasi ile kaliteli birsey alin, 2. Dogunca ona da kullabirsiniz :D Iyi bir yatirim olur, ben oyle yaptim :D

abi sana katılıyorum.ama ikinciyi düşünmüyorum. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

Bende alıcam mayıs gibi,Kısmet olursa haziranda doğacak.Yurt dışına çıkma şansım olursa Manyak outlet ler var. Yarıyarıya bulabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende alıcam mayıs gibi,Kısmet olursa haziranda doğacak.Yurt dışına çıkma şansım olursa Manyak outlet ler var. Yarıyarıya bulabilirim

İnşallah ama acele etme zira ilk birkaç ay zaten anakucağında gezdireceksin mecburen, çocukğun kemik ve kasları araç koltuğu için yeterince gelişmiş olamayacağı için gerek yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakın burada millet efendi efendi çocuk koltuğu tartışıp bir şekilde ediniyor, ben de her gün yollarda tıklım tıklım arabaların içinde veledini ön koltukta ayakta gezdiren dallamaları görüp küfür ediyorum.

Bir keresinde beyaz bir minibüse çok ağır küfür ettim.

Minibüs durdu.

Yan kapısı açıldı.

İçinden harbiden yarma 4 (yazı ile dört) tane herif çıktı. (indiklerinde minibüs oh çekti resmen)

Ben, çabuk öldürsünler diye bir daha küfretmeye hazırlanırken, bir anda beynimde bir şimşek çaktı ve abuk sabuk konuşmaya başladım.

Adamlar benimle başa çıkamadılar, kafalarını sallaya sallaya gittiler.

Bu da böyle bir anımdır. Nereden estiyse..

Bu arada, benim arabada da çocuk koltuğu var. Sol ön tarafta hem de. Valla. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim Selim bile biliyor cocuklarin on koltukta seyahat edemeyecegini ama o adamlar bilmiyor. Beddua edecen de ufakligin sucu sadece oyle bir akrabasi olmasi, ona yazik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maalesef çocuklarının kıymetini bilmeyenler var. İş arkadaşlarımdan 5 tanesiyle bu sebepten aram bozuldu. İlk sefer uyardım, ertesi gün gene aynı. Yine söyledim aynı. Sonrada selamı kestim. Biriside kaza yaptı, çocuğun kafasını camdan zor çıkardılar. Ama hastane dönüşü gene önde oturuyordu çocuk. Ben kızmak yerine onlara zavallı tabirini yakıştırdım. Genelde cevap şu oluyor; "Eee ne yapayım Gökhan yerinde durmuyorki." ya da "Aslan oluma bişey olmaz"

Gerizekalılar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

İnşallah ama acele etme zira ilk birkaç ay zaten anakucağında gezdireceksin mecburen, çocukğun kemik ve kasları araç koltuğu için yeterince gelişmiş olamayacağı için gerek yok.

Tabi şuan cahilim , bu tip yönlendirmelere ihtiyacım olacak.Bende ki düz mantık lazımsa al hemen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi şuan cahilim , bu tip yönlendirmelere ihtiyacım olacak.Bende ki düz mantık lazımsa al hemen :)

İlk çocuk ise bu tarz acelecilikler oluyor doğal olarak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok aga ben acemi değilim.çocuğu büyüyenlerden 2.el ve ucuza almaya çalışıyorum yada bedavaya...zarfıda atmış oldum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçenlerde elime yeni kasa mazda3 kataloğu geçti.aksesuar sayfasında çocuk koltuğu gördüm.piyasada 1000 tl.ye bile koltuk varsa mazda heralde 3bin ister.yanlarındada mazda yazıyo.:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest edarguner

İlk çocuk ise bu tarz acelecilikler oluyor doğal olarak :)

İlk çocuk Allah Kısmet ederse :) , Plan program olmuyor doğal olarak.Son aylara geldiğimizde elimizden tutan olur herhalde :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

teşekkür ederim.marka olarak pek duyulmamış bir marka.ama fransız markası ve ferrari adını kullanan bir ürün olduğu için tereddüt etmeden aldım.inş pişman olmayız.web adresi de burda.

http://www.nania.com/

Gökhan Nania aldığını söylemişti zamanında. ISOFIX lilerde bu fiyata görmemiştim hiç Hep 600 ve üstüydü

http://bebekchik.com/?urun-2750-Nania-Gr1-Cosmo-Sp-Isofix-Oto-Koltugu-Siyah.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...